2. מתוך הפוטושופ נפתח את התמונה שנרצה לעבודה עליה File - Open
בחרתי בתמונה הזו כי בתמונה הזו מרגישים ממש את כל הרעשים בתמונה ולכן יהיה קל לראות את ההבדלים.
3. כעת נפתח את התוכנה NEAT IMAGE אם זה בנפרד יש לגשת לתפריט התחל - תוכניות ומשם להיכנס לקבוצה שנקראת NEAT IMAGE.
אם זה דרך הפוטושופ נלך לתפריט ...Filter- Neat Image - Reduce Nosie
4. כאשר נפתחה התוכנה ויש לנו את התמונה שאנו רוצים לעבוד עליה אני ממליץ אישית ללחוץ על Auto Profile
ואז בתת תפריט שנפתח ללחוץ על Auto Profile With Regular Image
5. כעת נעבור ללשונית שנקראת Noise Filter Setting שם נוכל לסמן חלק מהתמונה ולראות איך התמונה נראית אחרי הפילטר.
יש ללכת לפי ההסברים בתמונה, אני אישתי עושה AUTO ונותן לתוכנה לעשות הכל לבד.
כמו שאמרו אז (אם אני לא טועה זה KOKO שאין כמו ניסוי וטעיה, פשוט להוריד את כל הסקאלות לצד אחד ולשחק איתם ולראות מה יוצא לנו.
6. כך נראית התמונה שלנו לאחר פעולת הפילטר
כל הזכויות שמורות לMP26 - פינטו , אין להעתיק/לפרסם ו/או לעשות כל שימוש ללא רשות ממני.
תודה למתן NARXX על העזרה.
נערך לאחרונה ע"י mp26 בתאריך 26-11-2006 בשעה 20:15.
אני עושה AUTO ולא משנה את הדברים האחרים אבל אם תסתכל באתר של החברה תראה דוגמאות שלא הורסות את התמונה המקורית.
NEAT IMAGE - דוגמאות - http://www.neatimage.com/examples.html
Noise Ninja - דוגמאות http://www.picturecode.com/download.htm
אני מצאתי שNEAT IMAGE עושה עבודה מעולה גם מעבודה עם התוכנה וגם רואים לפי הדוגמאות באתר.
בתור אחד שכבר שנים משתמש בneat image ומשלב אותה בworkflow שלו ורק אתמול עבר לnoise ninja אני יכול לומר לכם שהאחרונה הרבה הרבה יותר טובה. גם במהירות הפילטור אבל במיוחד בקלות ההפעלה שלה עם אקשנים של פוטושופ ובחירה אוטומטית של פרופיל רעש ע"פ ISO. תנסו גם בNI לעשות אצווה של כמה מאות תמונות ותראו איך היא נתקעת ללא תגובה ל10 דקות הבאות. בקיצור - Noise Ninja מומלצת בחום.