19-11-2006, 02:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
אני לא מבין מה אני נכנס לויכוח איתך
הרי אצלך יש רק שחור ולבן (וקלטות על רבין)
מבחינתך יש צד טוב וצד רע, והצד הטוב לא יכול להיות רע והצד הרע לא יכול להיות טוב.
אין כלום באמצע, ריק.
הניסיון שלך "לזעזע" במילים, או יותר נכון לטעטע לא יעזור, מתפרע הוא מתפרע, ומאחורי מכבסת המילים שלך מסתתרת העובדה ש"הקדושים" שדיברת עליהם חיבלו ברכבים של אלו ששמרו עליהם, עוד לפני ההתנתקות ובלי שהיה להם קשר לצוות המפנה. וגם אם זה היה בזמן ההתנתקות והם היו המפנים אני לא מוצא שום הצדקה לחתוך לסופה את כל הגלגלים - סופה שכל שנייה יכולה הייתה להיות מוקפצת להגיב לניסיונות פיגועים.
לפיסקה האחרונה שלך אני לא יודע מאיפה להתחיל, כמה שטויות בפיסקה אחת? אתה ראית חיל מצטלם איתם? אתה ראית חיל שנתן להם לעבור? כתוב בבירור שתוך מספר דקות הם נעצרו, כמה שאתה תנסה להציג את זה הם לא באמת סיכנו שום דבר כל עוד הם לא ניסו להיכנס לתוך הכלים.
שאלתי על עברך הצבאי כי עם צורת ההתבטאות שלך אני בספק אם בכלל היית בצבא, אם אני הייתי רואה שיש לי חיל שלא מסוגל לשלוט על דעותיו האישיות וזה משפיע על התיפקוד שלו הוא לא היה אצלי. ואתה יכול לנסות לרמוז מה שבא לך ולהגיד מה שבא לך, אני בחיים לא נחשדתי כ"עדין" מידיי בצבא ולמרות שאם אני הייתי בחניון הזה אף אחד לא היה עולה על הנגמ"ש, אבל בגלל שאני מכיר את האנרכיסטים אז אני יודע שאין שום קשר בין ההודעות שהם משחררים לעיתונות ולמה שקורה במציאות, ולפי התמונות אני מסיק שהם היו שם בידיוק שנייה עד שעצרו אותם, הפתרון היחידי נגד האנרכיסטים הוא שהמדינה תמצא את הסעיף הנכון להכניס אותם לכלא. כל פעולה נגדית אחרת בשבילם היא כמו אוכל, הם ניזונים מאלימות נגדם.
|