לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-11-2006, 02:22
  Nimmy Nimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TheKing4U שמתחילה ב "נחקרתי באזהרה אבל לא הואשמתי בכלום זה משפיע?"

50% מבני הנוער התנסו בסמים או משתמשים בהם באופן קבוע
ציבור שלם נרדף וכולם יודעים את זה, ושותקים, תמיד הרוב שותק כשהמיעוט סובל, מזכיר לי הרבה דברים, הרבה יותר נוראים.

וממה שקראתי פה בפורום לצבא איכפת רק מזה, לעומת זאת לילדים שדוקרים, מתעללים בבני אדם אחרים אונסים ולך תדע מה עוד, הם לא שמים זין, ואחר כך אנחנו עוד מעיזים לקרוא לעצמנו הצבא הכי מוסרי בעולם

מה שילדים עושים בגילאי 13-14-15 לא אמור לשנות לצבא
בצבא ארה"ב זה מאוד פשוט, כל שבוע יש בדיקת סמים, ולא איכפת להם אם עישנת ג'וינט כשהיית קטן

זה נראה לך הגיוני? אנשים משתנים, כולנו עשינו דברים שאנחנו לא גאים בהם כשהיינו קטנים, אז יש כאלה שטעו עם סמים, ויש כאלה שגונבים בירות מחנויות, יש כאלה שדפקו מכות רצח לילד כי הוא שמע מוזיקה שהם לא אוהבים, איזה נחמד לדעת שכמה שנים אחרי זה הם דופקים מכות רצח לילד ערבי, כי הם לא אוהבים את הגזע שלו.
איך זה שכשאתה שובר את אחת מ10 הדברות מתקשרים לאמא שלך
אבל שאתה מעשן פייסל הופכים עולמות כדי לדפוק לך את החיים

אל תחפש היגיון כי אין פה, זה בורות וכולנו יודעים את זה.

ואנחנו בכלל לא מתחילים לדבר על כל החיילים שלוקחים סמים, גם הטייסים המהוללים (ולהם יש גם כסף לקוק ודברים הרבה יותר גרועים).
סתם צביעות, פשוט פאקינג צביעות.

אבל מה תעשה? אני אוהב את המדינה שלי ואני רוצה לתרום לה כמה שיותר, אז כן היא איכזבה אותי
זה רק נתן לי יותר מוטיווציה להוכיח להם כמה שהם טועים.

כשאתה מקבל אזהרה זה מה שזה אמור להיות, אזהרה, שמכאן אם תהיה בסדר, לא יציקו לך יותר.

עאלק.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-11-2006, 02:53
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Nimmy שמתחילה ב "50% מבני הנוער התנסו בסמים או..."

באמת חוצפה מצד צה"ל שיבדוק האם עישנת סמים או לא... סה"כ לא מדובר פה רק על החיים שלך, אלא של עוד אנשים, רוצים לדעת אם אפשר לסמוך עלייך ומה הסיכוי שפתאום באמצע מארב תתחיל לגלגל.
אם ההתנסות הייתה חד פעמית- ההשלכה תהייה מינימלית. זה ידוע שאף אחד לא מושלם, ולא כל מלש"ב מתגייס טלית שכולה תכלת. לכולם יש כתמים ברזומה.
אבל - אם אתה מעשן באופן קבוע- זה כבר בעיה. אתה מהווה סיכון וזה בעצם כבר סיפור אחר..

ציטוט:
לילדים שדוקרים, מתעללים בבני אדם אחרים אונסים ולך תדע מה עוד, הם לא שמים זין

מה אתה אומר... מעשים כאלו גוררים אחריהם תיק פלילי. ותיק פלילי זה לא משהו שאתה רוצה להסתובב איתו, הרבה דלתות בצבא יסגרו בפניך.
ואם לא עלו על זה לפני- רוב הסיכויים שמקרים כאלו יעלו במהלך השירות ואז הם גם יטופלו באותה חומרה.
ישן 15-11-2006, 05:26
  Nimmy Nimmy אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TheKing4U שמתחילה ב "נחקרתי באזהרה אבל לא הואשמתי בכלום זה משפיע?"

אתה אומר שאם ההתנסות חד פעמית ההשלכה מינימלית, ואתה טועה.

לא כל מי שמתעלל ודוקר מקבל תיק פלילי (סבבה הגזמתי עם האונס, אבל לא עם הטרדה מינית אגב)
ואם אתה חושב ככה, אתה חי בבועה.

אתה חושב שכל פעם שערסים באים ודופקים מכות לכמה ילדים הם מקבלים תיק? הם לא
ותאכלס הם לא צריכים, ילדים הולכים מכות ככה זה שאתה ילד, ובאותו אופן ילדים גם לוקחים סמים
וילדים גם גונבים, וילדים עושים אלף ואחת דברים שהם לא חוקיים, ככה זה שאתה ילד
בגלל זה קוראים לך ילד, ולא מבוגר, כי כמבוגר, כחייל, אתה אמור לדעת לא לעשות את זה
גיל ההתבגרות כשמו הוא, גיל בו אתה מתבגר, אתה לומד את הגבולות שלך
אם אתה רוצה לקחת לקרבי רק את הילדים שלא בחנו את הגבולות שלהם ולא חצו פה ושם קווים אדומים אתה תישאר עם מיעוט שלא יספיק למלא גזרה ואפילו חצי גזרה.

ופעם הבאה שאתה רוצה להגיב להודעה שלי, תגיב לכולה ואל תגיב רק לחלקים שנוח לך לחלוק עליהם.
ישן 15-11-2006, 15:41
  Nimmy Nimmy אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Free-Style שמתחילה ב "על חלק מעברות התנועה פותחים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Free-Style
על חלק מעברות התנועה פותחים תיק פלילי
אבל זה לא פאקינג משנה

אם עשית פעם משהו יש הרבה יותר סיכויים שתמשיך לעשות את אותו דבר בעתיד, סתם דוגמא לעשן

עשית פעם מעשים מטומטמים? תצטרך לשלם עליהם, מעשים מעידים גם על אופי של בנאדם אם הוא אלים אגרסיבי עישון סמים גם יכול להיגרם בגלל גרירה חברתית שזה גם לא הכי טוב בשביל צה"ל ככה שאין מה לבלבל תמוח עשית משהו בעבר? נפתח לך תיק ? נדפקת ולדעתי בצדק.

בצבא אתה מגיע למצבים קיצוניים שכל אחד שם מראה את ה"אני" האמיתי שלו לא צריכים שתחטוף שם איזה קריז ותדקור את חבר שלך.

יש אנשים שמעשנים סמים בגלל חרדות, למשל בגלל שהם ראו אוטובוס מלא ילדים מתפוצץ מול העיניים שלהם, אז יכול להיות שהם מעשנים כדי להירגע מזה בסופ"שים, אבל הלהט שלהם לתרום למדינה ולהגן על הגבולות רק עלה, המוטיווציה שלהם בשמיים
אז אתה אומר שאתה לא רוצה שאנשים כאלה ישמרו עלייך בלילה?
הלוואיי שכל חייל יהיה כזה.

אתה מבין שאלכוהול יותר ממכר ויותר פוגע בגוף שלך מאשר גראס נכון?
לא רק זה אלה שאלכוהול גם מוציא אגרסיות בבן אדם, אני מימיי לא ראיתי סטלנים הולכים מכות
אבל כמעט כל פעם שיש הרבה אנשים שיכורים ביחד, יש גם קטטה

יש פה הרבה אנשים שאומרים "אל תגיב על מה שאתה לא יודע" בקשר ליחידות קרביות גיבושים וכו'
אז אל תגיב אן אין לך מושג על מה אתה מדבר.

לחטוף קריז עאלק...

^^ואגב לתגובה שמעליי, יישר כח, כל מקרה צריך להיבדק לגופו, אז נכון שאין תקציב ולפעמים החלטות צריכות להיות גורפות, אבל ברגע שהחלטה גורפת עושה יותר נזק מאשר שהיא מועילה
אז יש בעיה. (ועובדה שהרבה "חוקים גורפים" בצה"ל משתנים, למשל הסעיפים של המשקפיים שכל הזמן פחות ופחות מגבלות נהיות)

//edit: לא יצא טוב (התגובה שמתחתיי)
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:48

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר