15-11-2006, 02:22
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.04
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TheKing4U שמתחילה ב "נחקרתי באזהרה אבל לא הואשמתי בכלום זה משפיע?"
50% מבני הנוער התנסו בסמים או משתמשים בהם באופן קבוע
ציבור שלם נרדף וכולם יודעים את זה, ושותקים, תמיד הרוב שותק כשהמיעוט סובל, מזכיר לי הרבה דברים, הרבה יותר נוראים.
וממה שקראתי פה בפורום לצבא איכפת רק מזה, לעומת זאת לילדים שדוקרים, מתעללים בבני אדם אחרים אונסים ולך תדע מה עוד, הם לא שמים זין, ואחר כך אנחנו עוד מעיזים לקרוא לעצמנו הצבא הכי מוסרי בעולם
מה שילדים עושים בגילאי 13-14-15 לא אמור לשנות לצבא
בצבא ארה"ב זה מאוד פשוט, כל שבוע יש בדיקת סמים, ולא איכפת להם אם עישנת ג'וינט כשהיית קטן
זה נראה לך הגיוני? אנשים משתנים, כולנו עשינו דברים שאנחנו לא גאים בהם כשהיינו קטנים, אז יש כאלה שטעו עם סמים, ויש כאלה שגונבים בירות מחנויות, יש כאלה שדפקו מכות רצח לילד כי הוא שמע מוזיקה שהם לא אוהבים, איזה נחמד לדעת שכמה שנים אחרי זה הם דופקים מכות רצח לילד ערבי, כי הם לא אוהבים את הגזע שלו.
איך זה שכשאתה שובר את אחת מ10 הדברות מתקשרים לאמא שלך
אבל שאתה מעשן פייסל הופכים עולמות כדי לדפוק לך את החיים
אל תחפש היגיון כי אין פה, זה בורות וכולנו יודעים את זה.
ואנחנו בכלל לא מתחילים לדבר על כל החיילים שלוקחים סמים, גם הטייסים המהוללים (ולהם יש גם כסף לקוק ודברים הרבה יותר גרועים).
סתם צביעות, פשוט פאקינג צביעות.
אבל מה תעשה? אני אוהב את המדינה שלי ואני רוצה לתרום לה כמה שיותר, אז כן היא איכזבה אותי
זה רק נתן לי יותר מוטיווציה להוכיח להם כמה שהם טועים.
כשאתה מקבל אזהרה זה מה שזה אמור להיות, אזהרה, שמכאן אם תהיה בסדר, לא יציקו לך יותר.
עאלק.
|