04-02-2005, 00:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
יוווו היה מווווווווושלם !!
חזרתי עכשיו והייתי חייבת לעדכן שההופעה הייתה מושלמת !
זה התחיל בכך שהיום הייתי בחופש אז התפנקתי כל הבוקר בבית בפנאן שלי .
אתמול היו לנו חזרות וקיבלנו את התלבושות שלנו, עכשיו בתור אחת שהרבה שנים בתחום- אני יודעת שתלבושות פשוט חייייייבים לכבס לפני הופעה כי הן תמיד מסריחות ועוברות מיליון ידיים ואני ממש רגישה לריחות וסופר אסתטית, אז איך שנכנסתי הביתה דחפתי את התלבושת להשרייה במרכך וככה עשיתי אותה כמו חדשה ומדיפה ריח נפלא .
והיום ארגנתי את הכל ויצאתי לאשדוד באוטובוס של חמש ופגשתי את חברה שלי מהחוג- נלי, בשש בתחנה המרכזית, חיכינו לעוד חברה שלנו ואז הלכנו ל"בית יד לבנים" (האולם שהופענו בו) .
פגשנו שם את כל הבנות ועשינו חזרות, המורה שלי קצת איחרה אז לקחתי פיקוד ועשיתי חימום לכל הבנות, תיזזתי אותן כהוגן באמצע המסדרון של חדר הלבשה ואח"כ התייבשנו עד שעלינו להופיע .
למעשה זו הייתה הופעה של להקות של בעל הסטודיו שלנו (להקות ריקודי עם וכאלו) ואנחנו היינו בגדר "להקת ג'אז אורחת" .
להופעה הזמנתי את ההורים שלי ואת חבר שלי שבאו ביחד עם מצלמה והצטלמנו מלא בפוזות שונות .
לכשהגיע תורנו לעלות לבמה עשינו "גרופ האג" כל הלהקה וצרחנו בקולי קולות בהצלחה והבטחנו רק חיוכים ושנשחק אותה .
רק אז התחלתי להתרגש באמת, ש-וואו, שנה וחצי לא רקדתי והנה זה באאאאאאאאאאאאא !
ואז התחילה המוזיקה ושעטנו פנימה בריקוד סוער ובים אנרגיה ואדרנלין ונתתי את כולי בצורה הכי טובה שיכלתי .
ביום יום אני אולי קצת שקטה אבל כשאני על במה אני נותנת הכל כאילו אין מחר וזה הכי כיף שיש .
בסוף ההופעה התחבקנו והתנשקנו מלא ופשוט היינו מרוצות עד הגג כי זו ההופעה הראשונה שלנו כלהקה .
ההורים שלי וחבר שלי מאוד נהנו ואח"כ הלכנו למסעדה סינית נהדרת באשדוד להשתגע על ארוחה כהוגן כי גוועתי ברעב (5 שעות לפני ההופעה לא אכלתי) וחבר שלי התקשר מקודם לומר לי שהייתי נהדרת והכי טובה וכ"כ יפה שהוא היה פשוט מוקסם (זו הופעת המחול הראשונה שהוא רואה) .
וזהוווווווווווווו, כאן נגמר לו יום מדהים ונשאר לי טעם בפה של עוד ועוד ועוד (אבל זה טוב ) .
חבר שלי מחר שולח לי את התמונות שהוא צילם, אם הן יצאו טוב אני אעלה אותן .
תודה לכולם על התמיכה, האצבעות שלכם תרמו לי רבות !
לילה טוב והמון נשיקות
רחלי .