10-11-2006, 08:25
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
לי יש טענה
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי EtEoR שמתחילה ב "אתה יודע שהיה רכיב לא תקין. הוא גרם לסטייה ולנתונים מוטעים."
יש לי הרבה טענות למען האמת . חוץ מהטוקבקיסטים מYNET , שאני קורא ובא לי להקיא ...
באמת כל פעם שאנחנו מבצעים ירי כלשהו , חייבים לעשות פשלה . לא , באמת , אולי פעם אחת ויחידה , רק פעם אחת אפשר לירות ולא להרוג את כל העולם ? כמה פעמים אפשר כבר להתנצל , אנחנו נראים כמו בדיחה מהלכת !
אני לא יודע לגבי תותחנים , אבל אצלנו בשריון היו הרבה מקרים של הריגת אנשים חפים משפע , רק בגלל , אפילו לא שאננות , אלא עצלות רגעית , ואולי סתם טימטום . זה ברור שתמיד בשימוש בכלים כאלו יהרגו אנשים חפים מפשע , אבל רבאק , באמת , עושים מזה הרגל ועוד משכנעים את עצמנו שזה בסדר ? איפה טיפת מקצועיות , לאזעזל , כמה כבר אפשר לדבר על אותו דבר , כבר אין כוח .
אצלי בצוות , יום לפני השיחרור שלי , יצאנו לאיזה מערב בעזה , כאשר דיווחו שיש ירי מאיזה בניין . התקרבנו לבניין הזה (שהיה נמצא באזור מגדלי התאומים) שהיה מחורר מירי פגזים . סמ"פ שלי , 3 פעמים (3 פעמים !!!) נתן לי פקודה לירות על עצם בתוך הבית . זה היה נחמד להוריד מחבל ביום האחרון בצבא , רק שהייתי צריך להסביר 3 פעמים לסמ"פ שלי שהדמות שראינו בבית , אילו בעצם המכוניות שעברו מאחוריו , וראינו אותם דרך החורים של הבית (ופעם ראשונה כמעט ויריתי . בבדיקה שנייה שמתי לב שהטווח לא מתאים , ואז שמתי לב לצורה מוזרה בה התקדם העצם בארטישוק . מישהו אחר היה יורה) .
אני לא יודע איך זה עובד מבחינת תותחנים , אבל הנונשלנטיות המטומטמת לגמרי , חוסר אכפתיות , חוסר רצון ללחוץ שנייה על הכפתור ולבדוק פעם שנייה , אינו מתאים כלל וכלל לצורת עבודה שצריכה להיות בצבא , במיוחד באימות מוגבל .
וכן , כבר שמעתי מקרים של דו"צים מאנשים שעובדים איתי , שהיו בלבנון (ואני נמנע מלהגיד מלחמה , זה סך הכל זה רחוק מלהיות מלחמה . עכשיו קיבלנו סתירה בפנים . במלחמה נקבל זין בתחת ) . מזל שאותם שירו את הטיל היו גם צלפים כמו התחת שלי , ולכן לא פגעו באותו כוח . ממש בדיחה מהלכת . צבא מטומטם .
כמה אפשר כבר לדבר , אוף , פשוט נמאס . נמאס גם שאנשים לוקחים את זה כמובן מעליו . ולאט לאט מוצאים הצדקה לכל דבר ..."ככה קורה כשמתבאים מאחורי אזרחים " , "בסך הכל הם אשמים" ...לא !!!! אנחנו לא הצבא היחיד בעולם שנלחם באימות מוגבל ! אין לנו שום בלעדיות על הנושא , כבר מספר שנים מדינות אחרות בעולם עושים את זה בהצלחה הרבה יותר מרובה מאיתנו , ואולי אצלהם גם קורות תאונות , אבל הרבה פחות ...
נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 10-11-2006 בשעה 08:29.
|