לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-11-2006, 13:03
  מישהי לא חשובה מישהי לא חשובה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.06
משו קורע שקרה לי עכשיו

שיחקתי בסרגל שלי ופתאום הוא נופל... הכלב שלי מנסה להרים אותו (הרי הוא שטוח) אחרי מאמצים רבים הוא הצליח להרים את הסרגל ורץ כמו משוגע לסלון (ונתקע בקיר בדרך) ומתחיל לשחק עם הסרגל.. צעקתי לו שיחזיר לי ת'סרגל (כן..כן.. הוא מאומן) והוא החזיר לי... אחר כך זרקתי לו את הסרגל וזה נהפך למשחק.. חחח... אחר כך הוא תופס לי ת'מעיל (500 שקל) ומה עושה איתו?.. מתחיל לאנוס אותו וקורע לי אותו דאמ... חרא של כלב... ) (יופי... עכשיו הוא גם הפליץ...) מישו מחפש כלב לאימוץ?... חח.. סתאאאם... דאמ.. חפרתי.. נו טוב.. לפחות ביזבזתי 5 דקות משעממות מאוד
עריכה: הוא גם חרמן עליי
(ואני נמצאת בקבוצה השניה)

נערך לאחרונה ע"י מישהי לא חשובה בתאריך 09-11-2006 בשעה 13:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-11-2006, 18:45
צלמית המשתמש של ראג'אר
  ראג'אר ראג'אר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.09.05
שלח הודעה דרך ICQ אל ראג'אר
יאי!! העתקתי את הסיפור לפני שהיא צינזרה אותו!!!!!!!!!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מישהי לא חשובה שמתחילה ב "משו קורע שקרה לי עכשיו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מישהי לא חשובה
שיחקתי בסרגל שלי ופתאום הוא נופל לי בין הרגלים... הכלב שלי מנסה להרים אותו (הרי הוא שטוח) אחרי מאמצים רבים הוא הצליח להרים את הסרגל מבין רגלי וההרגשה הייתה מדהימה, הוא רץ כמו משוגע לסלון (ונתקע בקיר בדרך) ומתחיל לשחק עם הסרגל הרטוב מכל מיני נוזלים משונים.. צעקתי לו שיחזיר לי ת'סרגל (כן..כן.. הוא מאומן) והוא החזיר לי ושם אותו בין רגלי, ההרגשה שמישהו שם לי חפץ בין הרגלים הייתה מדהימה!... אחר כך זרקתי לו את הסרגל שוב ושוב וזה נהפך למשחק.. חחח... אחר כך הוא תופס לי ת'מעיל שלבשתי (500 שקל) ומה עושה איתו?.. מתחיל לאנוס אותו וקורע לי אותו דאמ... הוא אוהב סאדו מזו, חרא של כלב... ) (יופי... עכשיו הוא גם השפיך עלי...) מישו מחפש כלב לאימוץ?... חח.. סתאאאם... דאמ.. הוא חפר לי.. נו טוב.. לפחות ביזבזתי 5 דקות של אורגזמה מטורפת
עריכה: הוא גם חרמן עליי
מחר, נחזור על המישחק

26-40 עושה ת'צ'יפס יותר טעים! 91-05 עושה ת'צ'יפס יותר יבש!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:23

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר