04-11-2006, 11:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 29.06.05
|
|
מישהו יכול להסביר לי את 3 הפסקאות האלו, כי לא הבנתי אותם
ציטוט:
Control Panel / System
• נתחיל עם Hardware/Driver Signing ונכוון אותו ל Ignore. אני מניח שאתם בד"כ יודעים למה אתם מתקינים דרייבר מעבר לאלו שמגיעים עם ה Windows...
• תחת Advance / Performance / Setting / Advance בחרו System Cache תחת Memory Usage אם יש לכם יותר מ 256MB זיכרון במחשב
• עדיין תחת Advance, בחרו Error reporting ותבטלו אותו (אבל תשאירו Notification if critical errors).
• תחת Remote, תורידו את הוי מ Allow remote assistance...
• לסיום, אם אתם רוצים קצת יותר שליטה על העידכונים של ה Windows, גשו ל Automatic Update ותכבו את העידכון האוטומטי...
Paged Executive I/O ל(XP/2000)
אם יש לכם 128MB זיכרון או יותר, אתם יכולים לומר ל Windows לא "לנקות" את הזיכרון כדי לשמור מקום, אלא לשמור את המידע כל הזמן.זה יוריד משמעותית את זמן הטעינה של אפליקציות:
• התניעו את ה regedit והכיף מתחיל: HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Session Manager / Memory management
• תמצאו את 'DisablePagingExecutive' ושימו את הערך 1.
• באותו מקום, אולי תמצאו כניסה ל 'IoPageLockLimit' שהגדלה שלו מגדילה את מהירות התגובה. אם אין לכם את זה, תיצרו אותו ב DWORD (ימני של העכבר, New / DWORD) ושימו ערך: עבור 128MB או פחות 8192, עבור 256MB שימו 32768 ועבור 512MB שימו 65535.
אופטימיזציה של NTFS ל(XP,2000)
ב Default ה NTFS מעדכן אוטומטית Last Access כל פעם שעוברים דרך תיקיה. זו איננה תכונה נחוצה וזה מאט בנפחים גדולים. בטלו את זה ע"י:
• התניעו regedit
• KEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / FileSystem ושימו את הערך '1' ב 'DisableNTFSLastAccessUpdate'
NTFS משתמש ב"תיקית מאסטר" שונה לגמרי כדי לשמור מידע על ה File system של הדיסקים הקשיחים. כעבור זמן, קבצי ה MFT גדלים ומתפצלים ומאטים את כל הגישה לכוננים. ע"י שמירה של מקום לקובץ הזה הוא יכול לגדול ללא הפרעה וללא התפצלות. באותו מקום בו ביטלתם את ה last access feature, תיצרו ערך DWORD שנקרא 'NtfsMftZoneReservation' ושימו אותו על '2'.
|
*סלח/ו לי אבל אין לי רמת הבנה וניסיון כדי להבין מה עושות כל האפשרויות הללו ...
תודה מראש לכל המוכן להסביר ...
|