01-11-2007, 17:53
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.07
|
|
הוסטינג בחו"ל הרבה יותר משתלם!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דור שמתחילה ב "אשכול שרתי איחסון בתשלום - הודעות בכל הקשור לנושא אך ורק כאן!"
לא צריך לעשות הרבה מעבר ללפתוח כמה מאתרי האחסון הגדולים בעולם כדי להבין שבתחום הזה ישראל רחוקה אלפי שנות אור מחו"ל. התחרות אצלם כל כך חזקה, שהחברות מציעות בחבילה בסיסית יותר שטח אחסון ותעבורה ממה שמקבלים עבור שרת פרטי בארץ.
למי שיש שליטה בסיסית ומעלה בשפה האנגלית, פשוט אין מה להתעסק עם הוסטינג בארץ, חבל על הכסף שלכם.
להלן חברות ההוסטינג הטובות בעולם, עם הסבר קצר על כל אחת מהן:
ixWebHosting חברה מצויינת וללא ספק המשתלמת ביותר בעולם, שם אני גם מארח את רוב אתרי ומרוצה מאוד. ההוסטינג עולה מחיר מצחיק של $3.95 לחודש לאחסון לינוקס, ואליו מצורפים שני דומיינים .com בחינם ו $325 דולר חינם לפרסום במנועי החיפוש של גוגל, יאהו ומיווה. אם רוצים דומיין .co.il קונים מחברה בארץ (אני קניתי מלייב-סיטי) ומעבירים אותו ל ix, זה ממש פשוט, רק שולחים להם מייל שיעבירו.
startlogic גם חברה מעולה, שמספקת הוסטינג מאוד אמין, רוחב פס ואחסון כמעט אינסופי, ובמחיר מצויין של $5.95 לחודש. דומיין חדש עולה אצלם $6.50 לשנה, זה כמעט חינם!
1and1 מוכר הדומיינים וההוסטינג הגדול ביותר ברשת! המחירים שלהם מצויינים, במיוחד למי שמחפש אחסון וינדוז, שאז הם בהחלט החברה הכי זולה וטובה בתחום!
בהצלחה, ושוב אני מזכיר לכם, רק תסתכלו על שטח האחסון ורוחב הפס שמציעות החברות בחו"ל לעומת החברות בארץ.
|