לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2006, 22:04
  avshush avshush אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.06
תודה גשש בלש - עוד שאלות
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי גשש-בלש שמתחילה ב "אתה מדבר על רשת ביתית ולא על..."

תודה על התשובה המהירה.
אנחנו יכולים לנתק את מי שאנחנו רוצים ,דרך המחשב שלנו בבית, ואותו אדם שניתקנו לא יוכל לגלוש בכלל - אבל זה לא מה שאנחנו רוצים לעשות . אנחנו רק רוצים שעל הקו המשותף לא תהיה אפשרות להפעיל אימיול.

אם היינו יודעים מי זה שמפעיל את האימיול זה היה ממש עוזר לנו אולי אתה מכיר דרך לגלות מי מפעיל אימיול. אנחנו יכולים רק לראות מי מחובר כרגע לאינטרנט אבל לא יכולים לדעת מי מפעיל מה.

בבקשה תעזור לי אם אתה יכול בעינין הזה: 1. או להסביר לי איך למנוע מאימיול לפעול על הקו שלנו אם זה אפשר (לא הבנתי מהתגובה שלך ממש אם אפשא או לא). 2. או להסביר לי אם אפשר לראות דרך המחשב שלנו מי מפעיל אמיול. או שני הדברים ביחד.

תודה רבה מראש .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-10-2006, 00:38
  sniffer sniffer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.02
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי גשש-בלש שמתחילה ב "1. כדי למנוע eMule לחלוטין..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי גשש-בלש
1. כדי למנוע eMule לחלוטין והכוונה להפעלת קובץ התוכנה תוכלו להתקין את תוכנת TerminatorX בכל מחשב על user אדמניסרטיבי, מה שכנראה יהווה בעיה עבורכם כיוון שמדובר על מחשבים פרטיים של אנשים אחרים.

2. כדי לגלות מי מהמשתמשים מפעיל אי-מיול אני מציע שתבדקו האם ב-logs של הראוטר ניתן לבצע אנליזה של התעבורה ברשת לפי פורטים לפי הפורטים בהם ה- eMule משתמש.

תוכלו לקרוא את המאמר הבא לאפשרויות נוספות:
http://www.securityfocus.com/infocus/1843

אם יורשה לי להוסיף:
1. קיים פלאג מוניטור ל-TerminatorX לניתוח תעבורה.
2. מצאתי חולשה שמאפשרת לעקוף את מגבלות התוכנה , כמו כן דיווח מפורט נשלח לאבירם חניק מנכ"ל "ביונד סקיוריטי" (אחת החברות המובילות בעולם בתחום).
כרגע אני ממתין לתשובה ממנו , ככה שאני לא ממליץ להסתמך על האפליקציה הנ"ל ב-100 אחוז.
3.חוץ מזה אתה תותח , תמשיך לעזור פה לכולם ולתרום מהידע הנרחב שלך - כל הכבוד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר