19-10-2006, 00:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 27.10.03
|
|
|
אתה מודע לעובדה שבת ים זה ליד ראשון לציון? אוני גר גראשון, אז זה לא חוץ לארץ כן?
אין גבול לטימטום שלך, אדמין של פרש שלח לי ה"פ שאם אני אקלל אותך אני אחסם (כי רשמתי שאני רוצה שתמות או משהו כזה)
אבל אני כול כך שונא אותך ואת התגובות המפגרות שלך, אתה הפיגור שנשאר הכי הרבה זמן בפרש!!!!!
פעם היה את M_X ותולעת (נזכרתי: גבינה צהובה!) או לא זוכר את השם שלו, שהם היו הפיגור הזמני, והיה עוד הרבה משתמשים שהם היו פיגור זמני כזה, אבל אתה עלוקה לא עוזב!!!! למה אתה לא עוזב?!?!
אתה לא קולט שאתה מפגר? אתה לא קורא את התגובות שלך? אתה לא רואה שהרוב פע נורמלים ורק אתה הכי טיפש מכולם? אתה לא קולט ששונאים אותך? אתה לא קולט שרושמים לך ששונאים אותך אתה רושם (בכול פעם מחדש) "כן ממש העלבת אותי" או משהו אינפנטילי כזה?! אתה לא קולט שמתים שתעוף כבר?!
אתה לא שם לב שאתה חסר חיים שמגיב פה 24 שעות?! אין לך בצפר?! אין לך חברים?! למה אתה צמיד ער עד מאוחר ורק מגיב פה?! למה אתה כול הזמן פה?! למה אתה מציק לכולם ומזהם להם את האשכולות?! למה אתה כזה מסריח?!
פשוט תפסיק!!!!!!!!!!!!!!
תפסיק כבר להגיב בפרש, לך תתעלק על פורום אחר יא סירחון! לפחות תתקלח אני מריח את הריח שלך באותיות שאתה כותב!