אמרת שלא כולם כמוני ג'ובניק, אז התייחסתי ללוחמים שהם לא ג'ובניקים
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי AlienwareIL שמתחילה ב "מה זה קשור ללוחמים תגיד לי?!..."
אתה הזכרת את זה שאני ג'וב לא אני.
ואתה רוצה לראות? חבל שאתה לא קרבי, חבר שלי מספר לי שהוא בא יום אחד למדס עם דיסקית והסמ"ר שלו נתן לו בוקס בחזה פיצץ אותו.
אם איזה לוחם יתחיל לבכול בגלל רון ארד אני מאמין שיאשפזו אותו יא טמבל
מי יתחיל לבכות כמו איזה אוטיסט חוץ מימך
זה כמו שתבכה על אסון התאומים או על הרעב באתיופיה
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "העיקר שאתה בוכה כול פעם בתאריך הזה, זה מה שחשוב."
העיקר שאתה לא מבין את זה, ואתה צוחק מזה.
עלאק "עוד כמה דקות הוא יחזור", תלמד משהו שאני תמיד אומר לשמאלנים וחבל באמת שאני משתמש בזה פה - עד שזה לא יקרה ולא תרגיש את זה, אתה לא תדע איך זה.
לא מאחל לך את זה בחיים - אתה או קרוב משפחה שלך..
אבל אל תצחק על הדברים האלה.
כוווווולללללללל כך הרבה פיגועי התאבדות באוטובוסים וחיילים מתים ופצועים במלחמה האחרונה
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי AlienwareIL שמתחילה ב "העיקר שאתה לא מבין את זה,..."
שלא נדבר על גלעד שליט (שבגללו התחילה המלחמה) ועוד 2 החטופים שאחריו בזמן המלחמה, ואתה רוצה שאני אייחס כבוד אבוד לרון ארד?
לי היו חברים שנחמנו במלחמה נכסו לתוך לבנון, אחד מהם נפצא ברגל מרסיס, אז אני אבכה בגלל רון ארד שהיה לפני 20 שנה?!
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "כוווווולללללללל כך הרבה פיגועי התאבדות באוטובוסים וחיילים מתים ופצועים במלחמה האחרונה"
תקרא מה אור כתב כמה תגובות למטה.
באמת שאני לא בא להתווכח איתך, לא בא להעליב, לא בא לשפוט וגם לא בא לחנך.
תעשה מה שבראש שלך - אבל תראה קצת כבוד.
תאמין לי שגם על כל אלה כואב הלב, אבל בסיפור של רון יש משהו טראגי.. מעל כולם.
הסיפור שלו זה שהמטוס שלהם צנח, הטייס נחת בשטח ישראל ורון ארד בשטח אוייב
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי AlienwareIL שמתחילה ב "תקרא מה אור כתב כמה תגובות..."
לעומת זאת חייל של נחל אני חושב שנקטעו לו 2 הרגלים זה לא טרגי, או מג"ד גולני שקפץ להציל את החיילים שלו מרימון וחסם את הרימון בגופו ומת זה לא טרגי?! זה לא מעל כולם?!
להזכירה המלחמה האחרונה קרת לפני חודשים - שלוש, ולא לפני 20 שנה.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "הסיפור שלו זה שהמטוס שלהם צנח, הטייס נחת בשטח ישראל ורון ארד בשטח אוייב"
אתה צודק, אתה לא אמור לבכות על זה או לחשוב על זה, דברים כאלה לא עושים בכוח, אבל אני אגיד לך משהו, להגיד למישהו שהוא מתחנגל כי הוא בכה ביום הזה, זה לא לכבד...
אני לא בא להעליב אף אחד, אבל אין לי דרך לכבד את היום הזה, שום דבר פיזי שאני יכול לעשות בשביל לכבד את היום הזה, אין צפירה או משהו שאפשר לכבד את היום הזה..
אני מעדיף לכבד את החיילים מהמלחמה האחרונה יותר, שאיבדתי חבר קרוב בה.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Sonic ReLoaDeD שמתחילה ב "באמת הייתה בוכה? איזה נמושה..."
sonic או איך שלא קוראים לך..אתה ממש ילד קטן.. אני מרחם עליך.. אתה מסכן..! תמצא לך חיים כבר.. חלאס להגיב לכל אחד כמו שילד בן 12 מגיב.. ואני חשבתי שהצבא עושה אנשים ליותר בוגרים.. כנראה שאתה חסר תקנה..
אני בטוח שאם היום היה עוד נעדר (טייס או נווט) מחיל האויר היחס אליו ואל המקרה של רון היה פחות או יותר זהה (תלוי בשנים שעברו מאז החטיפה).