לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-10-2006, 18:41
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chaos15 שמתחילה ב "אמינות"

כמו שכבר נאמר, לנו בגיבוש טייס היה משו דומה. הסיפור עם הפתק במבחן.
בהתחלה כולם אמרו שלא היו מדווחים. אז המ"כ אמר "הייתם מוכנים להפקיד כלי של מיליוני דולרים וכמה טון פצצות לידי מישהו עם פאק באמינות?" ואז שינינו את הגרסא לזה שכן היינו מדווחים, והמ"כ אמר "3 שנים הבנאדם קרע איתכם ביחד את התחת, עבר איתכם את הרגעים הכי קשים, וככה אתם דופקים אותו?".
בסופו של דבר, לא משנה מה תגיד, יגידו לך שטעית. אני אישית הייתי מלחתחילה בגישה של לא לדווח, ולמרות שהסכמתי עם הצוות על כן לדווח (כי היה צריך להגיע להחלטה שכולם יסכימו עליה, ולא ראיתי טעם סתם להתעקש) נשארתי באותה דעה - לא הייתי מדווח, כי אז אתה זה עם הפאק באמינות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-10-2006, 18:44
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
נושא בעייתי בטיפול
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chaos15 שמתחילה ב "אמינות"

לא יכול לחוות דעה על גיבושים או צוותי יחידות במסלול רק על הנושא בקורס קצינים.
בן אדם שמרמה בנושאים כאלו לא ראוי להיות בעמדה שהוא נמצא בה, כמו כן הוא עלול לסכן את עצמו ואחרים. אמנם, אני סולד מהלשנות, אני מאמין ומעדיף שאדם צריך לשאת בתוצאות המעשים שלו ולהודות במה שעשה.

מה אני חושב שצריך לעשות במקרה לדוגמאת פתיחת מפה בניווט? קודם כל כגולם בניווט יש לעשות הכל ולמנוע מהבן זוג לרמות, פשוט לא לתת לו לפתוח מפה בלי אישור המפקדים/בקרים. אם זה כבר נעשה, יש לשכנע אותו להודות במהלך ולאחר הניווט.
אם זה לא עוזר, אני הייתי מיידע את הצוות/ חלקים ממנו ומנסים לשכנע אותו על ידי לחץ צוותי/מחלקתי. אני לא מאמין שמישהו היה עומד בלחץ כזה והיה מודה בעצמו.
ספציפית לגבי קורס קצינים אם זה לא נפתר עד שלב מתקדם, אפשר לטפל בזה פשוט בדירוג הסוציומטרי, וזה מה שרוב האנשים עושים כשהם לא מוכנים לדווח על מי שרימה וכך העניין בדרך כלל נפתר בצורה טובה.
בכל מקרה מי שמרמה, בסופו של דבר תמיד ישלם את המחיר בצורה כזו או אחרת, אבל אחרים עלולים לשלם את המחיר במקומו אם זה לא מטופל.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר