05-10-2006, 17:31
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.02.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
עוד שלוש תגובות ואני מעלה את ה HDR ומקדיש לאולג... דונט וורי, הכל ספור.
ואם אתה באמת רוצה לראות תמונות שלי, אתה מוזמן לחפש או פה בפורום, או יותר טוב באתר שלי (יש לינק בחתימה).
טוב מראה עיניים משמע אוזניים, לא? כנס ותתרשם. 99% מהתמונות שם צולמו ב D70. בודדות צולמו בפנטקס K1000.
ושוב, אין שום קשר בין זה לבין זה. יש פה פשוט יותר אנשים עם D50 מאשר עם D70, ולכן אתה רואה יותר תמונות שצולמו ב D50 וחושב שהן טובות יותר.
לא פנית אלי, אבל אתה מנסה 'לשכנע' קניה של D50 עקב בסיס מנחה מוטעה, וזו הסיבה שנכנסתי לדיון, ע"מ להעמיד דברים על דיוקם. מילא רק אתה היית מדבר שטויות, חפיף... אתה צעיר ולכן מותר לך, אבל כשמתפתחת מגמה (אתה ועופר) כזאת, צריך להתערב ולהציג את המציאות כפי שהיא באמת מאנשים יודעי דבר, ולא אנשים חושבי דבר.
זה שיש לך מעט ידע וציוד גרוע על גוף מצויין, לא אומר דבר וחצי דבר על התוצאות של האחרים.
על סמך מה אתה ממליץ על D50?!
שים לך את עדשת הקיט 18-70 או 18-55 וגם אתה תצלם כמו האחרים (עם מספיק נסיון ומיומנות). אבל מפה ועד להמליץ על גוף אחר כי אחרים מוציאים תוצאות יותר טובות ממך?
אתה סותר את עצמך, עכשיו כשאני חושב על זה...
סליחה, לא התווכנתי להתחצף, אבל אתה נכנס לפינה מסוכנת.
מותר לך לטעות, אבל אם אתה מתיימר להמליץ למישהו על רכישה מסויימת, רצוי שתדע על מה אתה מדבר כי לבלבל זה הכי קל. להציג את העובדות בצורה הפשוטה והקלה ביותר - זו הכחמה האמיתית.
עופר - מספיק עם הדמגוגיה.
אז תיקנתי אותך, מה קרה?
|
אתה מוציא דברים מהקשרם , אבל ברמות היסטריות.
מתי לעזאזל המלצתי על הD50 ?!
אמרתי פשוט שהחברים כאן מוציאים תמונות טובות מהD50 כי מסתבר שהם השקיעו יותר בעדשות מאשר בגוף.
לא יודע מה איתך אבל אם מישהו היה אומר לי את המשפט הזה לא הייתי מסיק ממנו שאני חייב עכשיו לרוץ לקנות D50...
מתי לעזאזל המלצתי על הD50 מהסיבה שהחברים כאן מוציאים תמונות יותר טובות ממני ?!
בוא תצטט אותי במשפט המדוייק שהמלצתי לקונה לקנות D50 , ונלך ביחד לפוטו הדר שם אני מבטיח לצ'פר אותך ב17-55.
מקווה שתבין ולא תיקח את הויכוח הזה לרמות אישיות.
מהצד שלי (עדיין) הכל ברוח טובה.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי OrUsH69
אתה מדבר שטויות, אבל מזה שטויות.
למה איזה ציוד יש לי?
עד לפני חודש לי גם לא היה חצובה ויש לי בסה''כ 2 עדשות שאחת מבינהם היא הקיט
אז הציוד הוא ממש לא סיבה לתרץ שהתמונות שלך לא טובות.
|
סה"כ...
בכל אופן ידעתי שזה טעות לשים בהודעה ההיא נימה אישית.
ידעתי שזה יראה כתירוץ.
סליחה , טעיתי , תודה ולהתראות.