17-09-2006, 11:36
|
|
|
חבר מתאריך: 27.11.05
|
|
[בעיה עם iPod] עשיתי Reset לאיפוד שלי ומאז יש תמונה על המסך ולא ניתן לחבר אותו למחשב!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
לפני מספר ימים עשיתי פירמוט (להלן "Reset") לנגן ה-iPod שלי. ממש בסוף תהליך ה-Reset קיבלתי הודעה אשר אומרת "כעת נתק את האייפוד מהמחשב ולאחר מכן חבר אותו שנית." לחצתי "אישור" ואז ניתקתי את נגן ה-iPod שלי. מאותו רגע לא ניתן לעשות דבר עם נגן ה-iPod שלי.
נגן ה-iPod שלי הוא "iPod Photo" עם 60 ג'יגה בייט. הנגן חדש, הנגן תמיד עבד, הנגן אף פעם לא עשה בעיות וחושב להזכיר שהבעיה הזו קפצה רק לאחר שעשיתי את ה-Reset לנגן ה-iPod שלי.
מספר הערות:
אם לוחצים על הלחצן העיגול באמצע ובאותו הזמן על לחצן אשר נקרא "Menu" או בעברית "תפריט" רואים כאילו נגן ה-iPod מתכבה ואז קופץ הלוגו של חברת "Apple" (יצרנית ה-iPod) ולאחר מכן רואים את תמונת הבטריה עם סמל של זרם, התמונה הזאת מופיעה כאשר נגן ה-iPod בטעינה, אך השארתי אותו כל הלילה ושום דבר לא קרה. ואם עושים צעד זה שום בלי שנגן ה-iPod מחובר זה חוזר לתמונה של לחבר למשהו.
מספר הערות נוספות ותמונות:
את נגן ה-iPod ניתן לחבר למחשב, אך המחשב אינו מזהה אותו ולכן לא ניתן לעשות שום דבר שישפיע על נגן ה-iPod דרך המחשב. נגן ה-iPod מציג תמונה זו כל הזמן ולא קורה כלום, תמונה זו מופיעה מאז הבעיה.
נגן ה-iPod כמו שהוא עכשיו:
מסך נגן ה-iPod כמו שהוא עכשיו:
תמונה מוגדלת של מסך נגן ה-iPod כמו שהוא עכשיו:
אין לי מושג מהודעה הזאת אומרת אבל זה ככה. והמחשב לא מזהה שום נגן iPod כשמחברים את נגן ה-iPod.
תודה רבה לכל העוזרים ואלו שרוצים לעזור אני מודה לכם מראש, אלי.
|