מותחן אימה\פנטזיה המבוסס על סדרת משחקי פלייסטישן. אם (רוז) המודאגת מכך שבתה המאומצת בת ה-9 (שאנון) סובלת מסיוטים הגורמים לה ללכת תוך כדי שינה ולסכן את עצמה מחליטה לקחת אותה למקום עליו היא חולמת, עיירה קטנה שנקראת "סיילנט היל". המקום מסתיר סוד אפל שקשור לשאנון הקטנה, סוד שרודף את העיירה וגורם לה להטלטל בין העולם שלנו לעולם שכולו סיוט מפלצתי. מייד לאחר שהשתיים מגיעות לעיירה האם מאבדת את ביתה ויוצאת לחפש אחריה. שוטרת מעיירה סמוכה מסייעת לה והשתיים מוצאות את עצמן מתמודדות עם יצורים אכזריים צמאי דם, תושבים מוזרים ומציאות הפכפכה.
הסרט שומר על אווירת האימה של המשחקים, הסטים נראים ברובם כאילו נשלפו מתוך המשחק הראשון וכמובן שהפס קול היחודי נשאר. השינוי המשמעותי ביותר הוא שדמותו של הארי הוחלפה בדמותה של רוז. יוצרי הסרט חשבו שלקהל יהיה יותר קל לקבל אמא המחפשת את ביתה.
הבעיות בסרט הן שהטקסט די דל והאפקטים לפעמים לא ברמה שהיינו מצפים. בנוסף, לא ברור לי מה החידוש שהסרט מביא למעריצים.
שורה תחתונה: אם מתחשק לכם להיכנס שוב לאווירה של המשחקים ולראות את כל המקומות הישנים מהמשחק שהתחיל את הכל: הרחובות עמוסי הערפל, הבית ספר, הבית חולים, הכנסייה... אז מומלץ. אם אתם לא מכירים את המשחקים אבל אוהבים סרטי אימה עם עלילה מופרכת אז מומלץ. לכל האחרים אין מה לחפש שם.
**הסרט מאוד לא מומלץ לתושבי הצפון שחיו תחת ההפגזות של המלחמה. לאורך הסרט יש אזעקות חזקות לפני כל פעם שהמציאות משתנה והופכת לסיוט. האזעקות האלו נשמעות כמעט כמו אלו שבישרו על הפגזות לתושבי הצפון. לקחת בחשבון.
נערך לאחרונה ע"י צ'נדלר בינג בתאריך 16-09-2006 בשעה 17:58.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "ביקורת על הסרט "סיילנט היל" ( Silent Hill )"
ראיתי את הסרט ביום חמישי והסרט מצויין.
לא הכרתי קודם את המשחק אבל בכל זאת נהנתי מאוד מהסרט, היה באמת מצמרר/מותח.
ואולי אני אפילו אוסיף שהסרט יותר מגעיל מאשר מפחיד (היצורים האלה.. בעע).
וד"א, אני תושב הצפון, ובהחלט נבהלתי כשהיו אזעקות בסרט.. (חשבתי כבר שזה לא מהסרט..)
ככה שטוב שהזכרת את העובדה הזאת, ותושבי הצפון שרוצים לראות את הסרט, באמת כדאי לשים לב ולא להיבהל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "ביקורת על הסרט "סיילנט היל" ( Silent Hill )"
ואני לא חושב שהוא מצויין
לא בדיוק אהבתי את הסיפור בשבילי הוא היה דיי משעמם אבל שווה לראות את הסרט יש אפקטים יפים
והשחקנים בסרט אימה צריכים להיות אם ניסיון לא כמו שבסרט הזה שלקחו את רוב השחקנים רק לסרט הראשון שלהם