לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2006, 13:49
  einat8 einat8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.06
עד עולם

28/08/06
עד עולם

הערב כבר החל:השמים התכסו לאיטן באלפי כוכבים מנצנצים .הוא התיישב מול שולחן פלסטיק עגול . בו הונחה מפה עטורת משבצות בגווני אדום כחול. ועליה הניח פחית קוקה קולה קרה .

צפה להנאתו לעבר האופק הצבעוני, רוח של קיץ עדיין נשבה. והדביקה קלות לגופו את הבגד שלבש . הקיץ הזה הרהר לעצמו התבגר יותר מהקיץ שחלף .

אך הוא מאושר בפינה שיצר לעצמו ברבות השנים . בה שמח להזדקן עם האישה שכה אוהב .הוא שלח לעברה מבט אך היא לא הביטה בו מכוון שהייתה עסוקה היא באותה העט בארוחת הערב .

למרות השנים שחלפו המשך להרהר בה עודנה מצליחה להעצים את ליבו מיופייה

בכל מבט בה חש כאילו רק היום ראה אותה לראשונה .

וכמה הוא מאושר שהיא אם ילדיו שגדלו וכל אחד עומד בזכות עצמו וממשיכים הם את דרכו בחנות האופניים שאותה קנה עבורם בשלהי שנות השישים .

עוד נזכר איך הכיר אותה לראשונה , איך עמדה היא בחנות עם אחותה שבאה לעזור לה לבחור את גוון האופניים שהיא רוצה .

כבר אז שעיניהם נתקלו זו בזה ידעו השניים כי כך ירצו להיות בעתיד . וכך היה באותה העט היא הופיעה רבות בחנות . והוא לא ידע אושר מה הוא . וכך עם הזמן התהדק הקשר בניהם .

והם נישאו, למדו לחיות יחדיו בתלאות הזמן הביאו ארבע ילדים , ושלח מבט נוסף אליה אך הפעם היא שלחה גם לעברו מבט עם חיוך וסומק צבע את קמטי הזקנה שהתאספו אל פניו הנאות .

מה יש לך היום אמרה לו שכך אתה מסמיק

נוסטלגיה אהובה נוסטלגיה נעימה שעטפה אותי כך פתאום . כל כך הרבה שנים אנו נשואים ורק עכשיו אני יכול להגיד לך כמה מאושר אני בקן הזה .

והיא אחזה ברעד קל בידו גם אני אמרה .

לפעמים היא המשיכה את דבריה נדמה לי כי רק האהבה אינה מתבגרת והיא זאת שבלבבות שלנו רק מתגברת ומתעצמת .

נכון אַת צודקת .

והם לקחו מצלחת העגולה פלחי אבטיח קר שהכינה לקינוח

את יודעת הוא אמר לה , בחתונת הכסף שקרבה אלינו . אני רוצה שנעשה משהו מיוחד

רק אני ואתה בלי הילדים . אחר כך נחוג אתם את שמחתנו מה את אומרת .

והיא חייכה אליו .

כך היה כשהגיע המועד , הוא הזמין לה חדר במלון מפואר ליד הים . כי ידע כמה היא אוהבת להלך ליד אדוות הגלים .

בהלכתם לאורך החוף הם שחו ונזכרו בכל אותם הזמנים שהילדים היו קטנים באהבה בנתינה שחלקו לאורך השנים . גם כשהיה לא קל הם עמדו יפה.

והבטיחו להמשיך להיות כך עד עולם .

כל הזכויות שמורות לעינת

חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:39

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר