לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-08-2006, 15:00
צלמית המשתמש של x-pert
  x-pert x-pert אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.01
כבר שבוע בלי מחשב ושובר את הראש מה לקנות

אהלן,
ביום שישי שעבר קמתי בבוקר עם ריח של שרוף בחדר,
קמתי למחשב, פתחתי ת'מסך וגיליתי מסך כחול.
כיביתי ת'מחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות, ניסיתי להדליק חזרה ו... לא עובד.
בהתחלה הוא עוד עבד, פשוט לא העלה כלום (המסך לא קיבל 'אות'), אח"כ הוא בכלל הפסיק לעבוד לגמרי.
לקחתי את זה לטכנאי מחשבים, הוא אמר שהלוח אם קרס ומת.
הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם ואת המעבד ואז אמרתי לו שאת הכרטיס מסך אני רוצה להחליף כבר הרבה זמן אז זו דווקא הזדמנות טובה.
כאילו... מה שיוצא זה שאני משאיר את הזכרונות, דיוידי, צורב דיוידי, מארז וכל השאר ומחליף רק את שלושת הרכיבים הנ"ל.
לא הייתי בכלל בעניינים מבחינת רכיבי מחשב, את המחשב האחרון שלי (זה שהלך לו הלוח אם לפני שבוע) קניתי לפני שלוש שנים ועד לפני חצי שנה עוד הייתי לגמרי מרוצה ממנו. רק מתי ש-NBA Live 2006 ו-Heroes OM&M 5 לא עלו לי יפה התחלתי להבין שאולי צריך שינוי.
בכל אופן, נכנסתי למלא אתרים של חומרה, קראתי מדריכים, קראתי המלצות, קראתי מפרטים וניסיתי להבין מה המחירים פחות או יותר ומה עומד נגד מה והגעתי למצב שפשוט די הלכתי לאיבוד בים הרכיבים ומה שיש להם להציע בשילוב של המחיר הכי 'כדאי'.
הבעיה שלי היא שאני לא יודע בדיוק מה אני צריך ומה אני לא צריך ואני לא מספיק מבין בתחום הרכיבים בשביל להגיד מה יהיה לי טוב ומה יהיה לי מיותר וחבל על הכסף.
הלכתי לטכנאי שלי בתחילת שבוע שעבר אחרי שהתברר שהלוח אם מת וניסינו להרכיב מחשב אבל מהר מאוד הבנתי שהוא קצת מורח אותי גם במחירים וגם ברכיבים שהוא הולך להביא לי והחלטתי לוותר בינתיים על שירותיו.

הבעיה הראשונה שלי היא עם המעבד כמובן -
הבנתי שלמעבד כוח עיבוד ("ג'יגהרץ"), פסי העברת מידע ("מגהרץ") וקאש (זיכרון מטמון) ואלו פחות או יותר הפרמטרים ע"פ אני צריך לשפוט.
ויש כמובן את עניין ה'ליבה'. ליבה כפולה או בודדת.
יש מעבדים של AMD שהכוח עיבוד שלהם הוא 2000 מגהרץ ופס העברת המידע הוא 2000 מגה הרץ והמקבילים להם במחיר אצל אינטל מגיעים עם 3000 בכוח עיבוד ו533 בפס העברת המידע.
זה אחד הדברים שהכי בילבלו אותי, איך אני יכול לדעת אם עדיף לי תוספת של 1000 מגהרץ לכוח עיבוד או תוסף של 1500 לפס העברת המידע?
במקרה הזה, הקאש זהה - 512.
אז קודם כל, אני לא יודע אם עדיף לי פנטיום או את'לון וגם אם אני בוחר כבר באחד מהמעבדים אז אני לא יודע אם כדאי לי ליבה בודדת או כפולה ולא יודע מה יותר חשוב לי, שיהיה לי יותר כוח עיבוד והפס העברת נתונים והקאש זניחים או שדווקא עדיף שיהיה אולי פחות כוח עיבוד אבל שיהיה פס העברת נתונים גדול וקאש שהוא לפחות 1024?

לגבי הלוח אם -
בכלל אין לי מושג. קראתי פה באתר הזה במדריך להרכבת מפרט שלכל מעבד יש מספר ערכות שבבים ללוחות אם המתאימות לו, של יצרנים שונים. היה כתוב שערכות שבבים שונות יתנו ביצועים שונים וברגע שבוחרים את ערכת השבבים, ההבדל הוא בפיצ'רים - כרטיסי הרחבה, קירור, פוטנציאל המהרה, כרטיס רשת, כרטיס קול וכו'...
מכיוון שאין לי בכלל ידע בנושא, אין לי מושג אפילו איזו 'ערכת שבבים' לבחור, אני בקושי יודע אפילו מה זה אומר.
אותו דבר לגבי הפיצ'רים - אין לי מושג מה זה FIREWIRE, חריצי הרחבה לזיכרון, מערך SLI ועוד כמה פיצ'רים, שהבנתי שהם אופציונליים, אחרים.

לגבי כרטיס מסך -
פה גם קראתי הרבה וניסיתי לנסות ו'ללמוד' כמה שיותר ע"מ להיות מסוגל לבחור משהו בסופו של דבר.
קראתי פה בפורום של כרטיסי המסך מדריך אבל הוא מעודכן למרץ לצערי.
זה המדריך:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0
ולפי מה שכתוב שם, אני שייכתי את עצמי לקבוצת ה'גיימר המתחיל' או אולי קצת יותר, בין ה'מתחיל' ל'גיימר הממוצע'.
אני כאילו נתפסתי על ה-NVIDIA GeForce 7600GS כי כתוב שם שהוא מאוד משתלם, מה שעוד כתוב שם זה שלמי שיכול להוסיף עוד מעט כסף (ולפי מה שראיתי מדובר בסביבות 150 שקל) עדיף ללכת כבר על ה-GF 6800.
בקיצור, אין לזה סוף וגם אם יש - בגלל שזה מעודכן למרץ - אני אפילו לא יודע אם מה שאני קורא רלוונטי לעכשיו.

לגבי זכרונות -
הבנתי שאין יותר מידי מה להתלבט וכדאי לקנות זיכרון של 1G מסוג DDR2, עם 667 מגהרץ.

זהו סה"כ, כרטיס קול יש לי, כרטיס רשת הבנתי שמגיע בדר"כ עם הלוח אם, DVD יש וגם צורב DVD יש, מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר יש.

רק שני דברים אחרונים -
הבנתי שכדאי מאוד להשקיע בספק כוח טוב ואיכותי, אבל גם פה קל מאוד ללכת לאיבוד בין כל הדגמים והמחירים. מה משתלם לקנות?
ספק שיהיה טוב ואיכותי אך עם זאת במחיר סביר שיתן תמורה הולמת (אני מניח שאני מתכוון למשהו לא מוגזם).
דבר נוסף שהבנתי שכדאי להשקיע בו זה מארז וגם פה אין לזה סוף ומי שלא מספיק מבין בתחום, לא יכול לדעת מה הוא רוצה ומה הוא צריך.

בקיצור, אם מישהו יוכל לענות לי ברצינות להודעה הנוראית והמעצבנת הזאת, גם אם בקצרה, אני ממש אודה לו מאוד, אני כבר מיום שישי שעבר שובר ת'ראש בניסיונות לחפש וללמוד ולמצוא דברים ולהשוות מחירים ולבדוק מה אני צריך ומה יהיה לי מספיק טוב, אבל שעדיין יהיה במחיר שיהיה לי משתלם.

לפי כל השיטוטים שלי באינטרנט אני חושב שהגעתי למסקנה שאני מחפש מפרט של ארבעת הרכיבים הללו - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות בסכום של 2500 שקל פחות או יותר, זה יכול מבחינתי גם לעבור את ה2500 במידה וזה ישתלם לי מבחינת ביצועים.
אני מחפש פשוט מחשב שיהיה לי טוב לכמה שיותר זמן, שיוכל לשמש אותי ולהיות לי סבבה לכמה שיותר זמן, כמו המחשב האחרון שהיה איתי שלוש שנים.

אז זהו סה"כ, תודה רבה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-08-2006, 15:50
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
שתי אפשרויות
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי x-pert שמתחילה ב "AMD Athlon 1800 XP (נדמה לי) ..."

א.
אם הביצועים של המחשב סיפקו אותך אפשר להחליף רק לוח בתנאי שהמעבד תקין
וכל שאר הרכיבים תקינים (שאלה בפני עצמה).

ב.
מחשב חדש מבוסס אתלון 64 חד ליבתי (600 שקל בערך), כרטיס 7600GS עוד 600 שקל,
לוח (עןד 600 שקל), אין צורך בכונן קשיח חדש, אולי גם המארז יכול להישאר, ספק
כוח חדש, הכונן האופטי, מקלדת ועכבר ושאר ציוד היקפי יכולים להישאר.

זה מחשב חזק הרבה יותר ממה שהיה לך עד היום.

אם אין בעיית תקציב לוחצת רצוי לבחור באפשרות ב, מחשב חדש פחות או יותר
במצבך היא החלטה סבירה ואפילו החלטה נכונה.

נערך לאחרונה ע"י תפוחים בתאריך 24-08-2006 בשעה 16:19.
ישן 24-08-2006, 15:16
  Chosen_One Chosen_One אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי x-pert שמתחילה ב "כבר שבוע בלי מחשב ושובר את הראש מה לקנות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי x-pert
אהלן,
ביום שישי שעבר קמתי בבוקר עם ריח של שרוף בחדר,
קמתי למחשב, פתחתי ת'מסך וגיליתי מסך כחול.
כיביתי ת'מחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות, ניסיתי להדליק חזרה ו... לא עובד.
בהתחלה הוא עוד עבד, פשוט לא העלה כלום (המסך לא קיבל 'אות'), אח"כ הוא בכלל הפסיק לעבוד לגמרי.
לקחתי את זה לטכנאי מחשבים, הוא אמר שהלוח אם קרס ומת.
הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם ואת המעבד ואז אמרתי לו שאת הכרטיס מסך אני רוצה להחליף כבר הרבה זמן אז זו דווקא הזדמנות טובה.
כאילו... מה שיוצא זה שאני משאיר את הזכרונות, דיוידי, צורב דיוידי, מארז וכל השאר ומחליף רק את שלושת הרכיבים הנ"ל.
לא הייתי בכלל בעניינים מבחינת רכיבי מחשב, את המחשב האחרון שלי (זה שהלך לו הלוח אם לפני שבוע) קניתי לפני שלוש שנים ועד לפני חצי שנה עוד הייתי לגמרי מרוצה ממנו. רק מתי ש-NBA Live 2006 ו-Heroes OM&M 5 לא עלו לי יפה התחלתי להבין שאולי צריך שינוי.
בכל אופן, נכנסתי למלא אתרים של חומרה, קראתי מדריכים, קראתי המלצות, קראתי מפרטים וניסיתי להבין מה המחירים פחות או יותר ומה עומד נגד מה והגעתי למצב שפשוט די הלכתי לאיבוד בים הרכיבים ומה שיש להם להציע בשילוב של המחיר הכי 'כדאי'.
הבעיה שלי היא שאני לא יודע בדיוק מה אני צריך ומה אני לא צריך ואני לא מספיק מבין בתחום הרכיבים בשביל להגיד מה יהיה לי טוב ומה יהיה לי מיותר וחבל על הכסף.
הלכתי לטכנאי שלי בתחילת שבוע שעבר אחרי שהתברר שהלוח אם מת וניסינו להרכיב מחשב אבל מהר מאוד הבנתי שהוא קצת מורח אותי גם במחירים וגם ברכיבים שהוא הולך להביא לי והחלטתי לוותר בינתיים על שירותיו.

הבעיה הראשונה שלי היא עם המעבד כמובן -
הבנתי שלמעבד כוח עיבוד ("ג'יגהרץ"), פסי העברת מידע ("מגהרץ") וקאש (זיכרון מטמון) ואלו פחות או יותר הפרמטרים ע"פ אני צריך לשפוט.
ויש כמובן את עניין ה'ליבה'. ליבה כפולה או בודדת.
יש מעבדים של AMD שהכוח עיבוד שלהם הוא 2000 מגהרץ ופס העברת המידע הוא 2000 מגה הרץ והמקבילים להם במחיר אצל אינטל מגיעים עם 3000 בכוח עיבוד ו533 בפס העברת המידע.
זה אחד הדברים שהכי בילבלו אותי, איך אני יכול לדעת אם עדיף לי תוספת של 1000 מגהרץ לכוח עיבוד או תוסף של 1500 לפס העברת המידע?
במקרה הזה, הקאש זהה - 512.
אז קודם כל, אני לא יודע אם עדיף לי פנטיום או את'לון וגם אם אני בוחר כבר באחד מהמעבדים אז אני לא יודע אם כדאי לי ליבה בודדת או כפולה ולא יודע מה יותר חשוב לי, שיהיה לי יותר כוח עיבוד והפס העברת נתונים והקאש זניחים או שדווקא עדיף שיהיה אולי פחות כוח עיבוד אבל שיהיה פס העברת נתונים גדול וקאש שהוא לפחות 1024?

לגבי הלוח אם -
בכלל אין לי מושג. קראתי פה באתר הזה במדריך להרכבת מפרט שלכל מעבד יש מספר ערכות שבבים ללוחות אם המתאימות לו, של יצרנים שונים. היה כתוב שערכות שבבים שונות יתנו ביצועים שונים וברגע שבוחרים את ערכת השבבים, ההבדל הוא בפיצ'רים - כרטיסי הרחבה, קירור, פוטנציאל המהרה, כרטיס רשת, כרטיס קול וכו'...
מכיוון שאין לי בכלל ידע בנושא, אין לי מושג אפילו איזו 'ערכת שבבים' לבחור, אני בקושי יודע אפילו מה זה אומר.
אותו דבר לגבי הפיצ'רים - אין לי מושג מה זה FIREWIRE, חריצי הרחבה לזיכרון, מערך SLI ועוד כמה פיצ'רים, שהבנתי שהם אופציונליים, אחרים.

לגבי כרטיס מסך -
פה גם קראתי הרבה וניסיתי לנסות ו'ללמוד' כמה שיותר ע"מ להיות מסוגל לבחור משהו בסופו של דבר.
קראתי פה בפורום של כרטיסי המסך מדריך אבל הוא מעודכן למרץ לצערי.
זה המדריך:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172712.0
ולפי מה שכתוב שם, אני שייכתי את עצמי לקבוצת ה'גיימר המתחיל' או אולי קצת יותר, בין ה'מתחיל' ל'גיימר הממוצע'.
אני כאילו נתפסתי על ה-NVIDIA GeForce 7600GS כי כתוב שם שהוא מאוד משתלם, מה שעוד כתוב שם זה שלמי שיכול להוסיף עוד מעט כסף (ולפי מה שראיתי מדובר בסביבות 150 שקל) עדיף ללכת כבר על ה-GF 6800.
בקיצור, אין לזה סוף וגם אם יש - בגלל שזה מעודכן למרץ - אני אפילו לא יודע אם מה שאני קורא רלוונטי לעכשיו.

לגבי זכרונות -
הבנתי שאין יותר מידי מה להתלבט וכדאי לקנות זיכרון של 1G מסוג DDR2, עם 667 מגהרץ.

זהו סה"כ, כרטיס קול יש לי, כרטיס רשת הבנתי שמגיע בדר"כ עם הלוח אם, DVD יש וגם צורב DVD יש, מסך, מקלדת, רמקולים ועכבר יש.

רק שני דברים אחרונים -
הבנתי שכדאי מאוד להשקיע בספק כוח טוב ואיכותי, אבל גם פה קל מאוד ללכת לאיבוד בין כל הדגמים והמחירים. מה משתלם לקנות?
ספק שיהיה טוב ואיכותי אך עם זאת במחיר סביר שיתן תמורה הולמת (אני מניח שאני מתכוון למשהו לא מוגזם).
דבר נוסף שהבנתי שכדאי להשקיע בו זה מארז וגם פה אין לזה סוף ומי שלא מספיק מבין בתחום, לא יכול לדעת מה הוא רוצה ומה הוא צריך.

בקיצור, אם מישהו יוכל לענות לי ברצינות להודעה הנוראית והמעצבנת הזאת, גם אם בקצרה, אני ממש אודה לו מאוד, אני כבר מיום שישי שעבר שובר ת'ראש בניסיונות לחפש וללמוד ולמצוא דברים ולהשוות מחירים ולבדוק מה אני צריך ומה יהיה לי מספיק טוב, אבל שעדיין יהיה במחיר שיהיה לי משתלם.

לפי כל השיטוטים שלי באינטרנט אני חושב שהגעתי למסקנה שאני מחפש מפרט של ארבעת הרכיבים הללו - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות בסכום של 2500 שקל פחות או יותר, זה יכול מבחינתי גם לעבור את ה2500 במידה וזה ישתלם לי מבחינת ביצועים.
אני מחפש פשוט מחשב שיהיה לי טוב לכמה שיותר זמן, שיוכל לשמש אותי ולהיות לי סבבה לכמה שיותר זמן, כמו המחשב האחרון שהיה איתי שלוש שנים.

אז זהו סה"כ, תודה רבה.

אחי אני ממליץ לך על המחשב החיה הזה וזה הכי זול שאפשר בשביל הביצועים המושלמים בשבילך

מעבד
Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache

לוח אם
P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 של ASUS

זיכרון
1GB Aeneon

כרטיס מסך
EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E של ASUS

עולה 3260

זה יהיה הכי משתלם בשבילך המחשב פשוט חיה וטכנולוגיה הכי מתקדמת

אם אתה רוצה אפשר לסדר משו יותר זול זה לא בעיה אבל באמת חבל כי זה הכי מתקדם עכשיו וזה יהיה לך להרבה מאוד זמן

סידרתי לך עוד מפרט
הינה בידיוק אותו המפרט אבל עם המעבד הזה

Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore

ועולה
2800 ש''ח כול המפרט זה גם מחשב דיי חיה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.google.co.il/images?q=tbn:eubGG8nC1sOg_M:http://www.sharkyextreme.com/img/2002/12/asus_gf4/asus_logo.jpg]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://images.google.co.il/images?q=tbn:nyQ8q9GerrzfrM:http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/asus_logo.jpg]

נערך לאחרונה ע"י Chosen_One בתאריך 24-08-2006 בשעה 15:20.
ישן 24-08-2006, 15:25
צלמית המשתמש של Kill-Machine
  Kill-Machine מנהל Kill-Machine אינו מחובר  
מנהל פורום חומרה

חבר מתאריך: 27.05.02
הפסקה הראשונה היתה מעניינת ביותר, שכל קהל הלקוחות בישראל יהיה כמוך :)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי x-pert שמתחילה ב "כבר שבוע בלי מחשב ושובר את הראש מה לקנות"

לגבי מה שכתבת בפסקה השניה, הבנת לא נכון.
א. "כוח עיבוד" זה מונח מופשט, אי אפשר למדוד אותו בנתונים פיזיים, והוא בהחלט לא משוקף על ידי תדר השעון של המעבד, מה שנמדד בג'יגה-הרצים.
ב. "פסי העברת מידע" זה למעשה הבאס בין המעבד לשאר המחשב. באס הוא אוסף קווים חשמליים המחברים בין שני רכיבים אלקטרוניים. למשל, במעבדי אינטל קיים באס בין המעבד לבין מה שנקרא הגשר הצפוני, שמקשר בין המעבד, הזכרונות, כרטיס המסך והגשר הדרומי. זה כנראה קצת יותר מידע בשבילך, בכל אופן את העיקרון הבנת.
אצל אינטל הבאס הוא פשוט יחסית. הוא נקרא Quad Pumped Bus, מה שאומר שיש תדר בסיס שמוכפל פי 4. למשל ל Core 2 Duo יש FSB של 266MHz, הכפלה ב 4 נותנת 1066MHz. אצל מעבדי AMD יש באס מיוחד שנקרא HyperTransport שעובד ב 2000MHz. האמת, אני לא יודע מה ההבדל מבחינה טכנולוגית, והייתי שמח אם מישהו יתן קישור שיסביר בעניין. כמו כן, אצל מעבדי AMD הקישור בין המעבד לבין הזיכרון הוא ישיר, בקר הזיכרון הוא מוכלל בתוך המעבד עצמו. אצל אינטל בקר הזיכרון יושב בתוך הגשר הצפוני והמעבד פונה אליו לכל צרכיו מהזיכרון.
הנקודה שאני מנסה להעביר לך היא שאתה לא יכול לקחת את כל המספרים האלה ולקבל תשובה מה עדיף לך, כי המספרים האלה לא משקפים את המציאות. צריך להכיר את המעבדים, במה הם חזקים יותר, במה הם חזקים פחות, להכיר את טווח המחירים, לדעת אולי יש מעבד משתלם יותר, להכיר את שאר החומרה, אולי מעבד כלשהו מייקר את שאר המערכת וכו'. זה לא עניין של מה בכך.
אפשר לקחת את המספרים האלה ולהשתמש בהם כדי להחליט איזה מעבד טוב יותר מבין כמה מעבדים של אותה החברה. למשל כך תוכל להבין ש Athlon 64 X2 5000 טוב יותר מ Athlon 64 X2 4600, כי תדר השעון שלו גבוה יותר. אבל להשוות בין שני מעבדים שונים לחלוטין של שתי יצרניות שונות זה לא יעזור לך, הארכיטקטורה שלהם שונה מהיסוד. זה ממש Apples and oranges, כמו שאומרים באנגלית.

לגבי לוח האם, נכון. הצ'יפסט (ערכת השבבים בלשון הקודש) הוא בעצם מהות לוח האם. הוא קובע עד כמה לוח האם הוא "טוב", כמה פיצ'רים הוא נותן, וכו'. כך למשל צ'יפסט 975X של אינטל טוב יותר מ 945P של אינטל. בכל אופן, all in due time. בהמשך נסגור את כל הנקודות שצריך לסגור כדי לצייד אותך ברשימת חלקים.

לגבי כרטיס מסך, אמת, ה 7600GS הוא כרטיס מאוד משתלם. השאלה היא באיזה משחקים אתה משחק. אם כל המשחקים שאתה משחק הם כמו ה NBA שתיארת למעלה, אז הכרטיס הזה יהיה מעולה עבורך:
http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8743

הזיכרון זה כבר עניין שתלוי בבחירת לוח האם ובתקציב שנשאר. DDR2 667 זו ברירת המחדל, אם יש מקום בתקציב לוקחים DDR2 800.

ספק כוח - שוב, אתה צודק (עשית מחקר רציני אני רואה ), זה אחד הרכיבים הכי חשובים במחשב ואי אפשר להדגיש מספיק את החשיבות שבקניית ספק כוח איכותי. לפעמים אפשר לקנות מארז ביחד עם ספק כוח, במקרה שלך אני חושב שאין לך צורך במארז חדש ומספיק לך ספק. אני ממליץ תמיד על הספקים של Enermax, לפי התקציב. ברגע שיהיו לנו מספרים בידיים נוכל להמליץ על חלק ספציפי.

המממ, הרגע ראיתי שגם מארז אתה צריך. במקרה הזה אני בד"כ ממליץ על ה Antec Sonata 2. הוא מגיע עם ספק מצויין, Antec SmartPower 2.0 450W, מספיק בהחלט לכל צרכיך. המחיר הוא 770 שקל ב LogicPC. עבור מחשב חדש זו בחירה מעולה, אבל זה במקרה שבונים מחשב חזק. עבור מחשבים חלשים יותר (למשל מבוססי Sempron או Athlon 64 חדי ליבה) ניתן להסתפק במשהו כמו זה , הספק חלש יותר, 300W, אבל לפעמים זה מספיק.

אוקיי, עכשיו אני מבין שאתה זקוק לכל הרכיבים הללו בתקציב של 2500 שקל או יותר. אין בעיה, גש לעוגן מפרטים בבקשה, כתוב שם את ההודעה הזו בתמציתיות, אתה לא חייב לכתוב הכל, פשוט תן קישור לאשכול הזה, ואני כבר אשתדל לתת לך מענה שם אישית ועוד חברים פה יוכלו לתת לך אלטרנטיבות.

מקווה שהתשובה שלי ארוכה מספיק

The only certainty in life is that there are no certainties.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר