21-08-2006, 23:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
קודם כל - תודה!!!! :)
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי BUBY שמתחילה ב "למה עשית 4 חורים ללדים לא הבנתי ואיפה הכי כדאי לשים את הלדים"
מודגש = תשובה שלי.
ציטוט:
כשאתה אומר UB אתה מתכוון שזה לא UV? כן. ULTRA-BRIGHT - לדים חזקים והראש שלהם הוא שקוף.
או בעברית לדים רגילים, אני לא מבין במילימטרים. הלדים הרגילים הם 5 מ"מ. יש יותר קטנים שהם 3 מ"מ הם אלו ששמתי במקלדת. ויש יותר גדולים שאפחד לא צריך
אני בא לחנות אלקטרוניקה וקונה לדים בצבעים שאני רוצה - אולטרה ברייט(UB) כחול /אדום/צהוב/ירוק/לבן זה מה שיש...
זה משנה כל השאר? יענו מילימטרים או MCD שאני לא יודע מה זה? תלוי מה אתה רוצה להעשות עם הלדים. אם להאיר חריטה בפרספX, אז 5 מ"מ יתאימו לך. MCD זה כמות\עוצמת האור שהדיודה מוציאה. ברוב החנויות השכונתיות לא כל כך מתמצאים בזה גם. אז כנראה שהם לא ידעו כמה MCD הלדים. ד"א, אם אתה צריך - אני יכול לשלוח לדים שנשארו לי מהפרוייקט ומהקנייה בארה"ב...
לא הבנתי את העניין עם הכיוונים זה תמיד נכנס עמוק בסופו של דבר(יצאתי טיפש וקניתי בלי צינור הארכה...) לא הבנתי למה אתה מתכוון :-\
ושוב איפה כדאי לשים את הלדים ואולי בכלל כדאי לקחת קתודה שלמה או שזה לא אפקטיבי לציורי פרספקס?
שים את הלדים בצדדים של הפרספX בגומות מיוחדות שתעשה מראש. אם תצטרך, אני אצלם לך.
פאק אחת ההודעות הארוכות שלי עם הכי הרבה שאלות בדקה, אני מרגיש כמו הילד בפרסומת של קופת חולים...
תודה.
עריכה
אגב עקבתי אחרי הפרויקט שלך, תמיד אהבתי את השטויות האלה רק שעוד לא היה לי את הידע ואת האפשרות לבצע, גם לא היה לי מחשב ששווה את זה...
פרוייקט מעולה!!!
|
אה וגם לא הבנתי למה התכוונת בשאלה בכותרת...