09-03-2008, 20:08
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.09.03
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי PERE1
לגבי מי שרוכש 70 מטוסים - אין ספק שהכסף לא מהווה בעייה.
לגבי המטוסים , יורופייטר - מטוס טוב על הנייר, אין שום עדות ליכולות עם חימוש זה או אחר ואין שום
קרב אוירי בו השתתף ולכן אני יכול להניח שהוא יריב שקול לנץ -F16 ונחות מF15I שלנו ברוב התחומים
מה גם שיש לנו יתרון של שנים עם סוג המטוסים הנ"ל. הכוונה נסיון מבצעי.
אני לא צופה הסלמה מכוון סעודייה ולכן רק ספקולציות והפחדות מיותרות הן שם המשחק.
לסעודים יש טייסות מבצעיות של F15 מתקדם כמו שלנו - זה איום ממשי אם כבר רוצים לפנטז.
אם הסורים היו קונים 70 מטוסים כנ"ל הייתי מגיב אחרת.
|
לא הייתי מגזים.. ה F-15S נחות במידה רבה מהרעם.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי DeepSpace
רוב מערכות האוויוניקה של ה F-15S הן בעצם מערכות של ה C\D, ולא של ה E. המכ"ם הוא מסוג APG-70S, שיש לו יכולות פחותות יותר אפילו ממכ"ם ה APG-63 של ה C\D, וחסר יכולות חשובות, כגון מיפוי קרקעי (SAR). קוד מערכת בקרת החימוש AWG-27 שוכתב על מנת להגביל יכולת נשיאת חימוש מסויים. כמו כן גם יכולת ה TFR, Terrain Following Radar הוסרה מן המטוס. גם מערכות ה ECM של המטוס הוגבלו ביכולתהן, והסעודים קיבלו גרסא מופחתת ביכולות של ה Lantirn, ה AAQ-19 Sharpshooter וה AAQ-20 Pathfinder. אחת היכולות שהוסרו מן ה AAQ-20 זו היכולת לנהג טילי AGM-65 Maverick
|
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. -Rick Cook
|