17-08-2006, 13:10
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.04
|
|
אממ כמה תשובות כן זאת כותרת טובה...
נמאס מהכל דווקא עכשיו בתקופה שצריך להתחיל להבין שאם לא עושים דברים אז כלום לא זז?
תראי את רוב הדברים אמרו פה לפני, אבל את צריכה להבין כמה דברים בסיסים...
יופי, כמו הרבה דברים בחיים, אם לא כל דבר, זה דבר שמתחיל מבפנים, ברגע שתרגישי שאת יפה ושטוב לך עם איך שאת נראית גם העולם ירגיש ככה, אני לא אומר שכל המפגרים האלה שאין להם דבר יותר טוב לעשות בחיים מאשר לחפש פגמים וקשיים אצל אנשים, בעוד שהם שוכחים שהם לוקים בפגם הכי גדול שקיים, יעלמו פתאום, הם תמיד היו שם וכנראה גם תמיד יהיו, אבל את צריכה ללמוד לקבל את עצמך כמו שאת, ולא משנה איך את נראית, ולא חייבים ללכת לדוגמאות של נשים "מושלמות" כביכול כמו אנג'לינה ג'ולי, קיירה נטלי, קירסטין דאנסט, ג'ניפר גרנר והרשימה יכולה להמשיך ולהמשיך, את יכולה לראות דוגמאות מהיום יום, אם מורות מסויימות מהבצפר שלמדתי בו הצליחו למצוא את אהבת חייהן להתחתן ולהביא אפילו כמה ילדים לעולם הכל אפשרי, כי המורות האלה היו בלשון המעטה לא מושכות,
אבל כאן נכנסת הקלישאות הידועות: "יופי זה עניין של אופי", "על טעם וריח אין להתווכח" ו"היופי הוא בעיניו של המתבונן",
בקטע של ההתפתחות אין מה להלחץ באמת זו סתם דאגה מיותרת, כל דבר קורה בעיתו ואם זה ממש ממש ממש מפריע לך יש הליכים רפואיים שיכולים לפתור את הבעיות האלה (אני מדבר על הורמונים לא על סיליקון...), תראי אני אישית התחלתי להתפתח בגיל מאוחר יחסית ועד גיל מסויים הייתי מאוד נמוך עד שפתאום בבת אחת הכל התחיל לקרות, לא שהיום אני שחקן כדורסל אבל טוב לי עם המימדים שלי שהם לא כאלה עצומים... חוץ מזה קטן זה טוב, הדברים הקטנים הם שמחזיקים את העולם, ברגים קטנים הם אלה שבזכותם פועלת מכונה ענקית, זה פשוט עניין של זמן כל דבר קורה בעיתו, יש את המשל הזה על הפרפר (http://www.alternativit.co.il/15.11.04/Parpar.pps) שמלמד בדיוק על הדברים האלה..
תני לזמן לעשות את שלו תקבלי את עצמך כמו שאת ותני לעולם לקבל אותך,
בנוגע לביטחון עצמי ולהכיר אנשים, תני לאנשים להכיר אותך תאזרי קצת אומץ ותנצחי את מחסום הביישנות והנה מתכון להצלחה, אם לא הרווחת להכיר איש חדש לפחות למדת איך להתגבר על מכשול נוסף בחיים.
משפט שהפך לאחד ממשמפטים לחיים שאני סוחב איתי זה "לכל איש יש סיפור שהוא משתוקק לספר, הוא רק צריך את האדם הנכון שירצה להקשיב לו" אנשים אוהבים לדבר, לא משנה על מה אוהבים לדבר ורק מחכים לשותף לשיחה. פשוט תושיטי את היד ותתפסי אחד מהנושאים הרבים שמרחפים להם באויר ותזרקי עליו משפט, כמובן שחיוך וברכת שלום קטנה אף פעם לא יזיקו, תתענייני בהם והם יתעניינו בך, תספרי להם סיפור והם יספרו לך, זה המפתח הבסיסי לאסרטיביות.
קחי את החיים בקלות הזמן יעבור לא משנה מה יקרה, מה שתעשי עם הזמן הזה זו כבר הבחירה שלך...
רועי
|