11-08-2006, 13:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.05.06
|
|
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ilane שמתחילה ב "אותך מעצבן לראות הומואים . אותי מעצבנים דברים אחרים"
איפה אמרתי שמעצבן אותי לראות הומואים!?!?!?
אין לי שום בעיה איתם כל עוד הם מתנהגים במקום ציבורי בצורה שהולמת מקום ציבורי.
הבעיה שלי במצעד הגאווה זה לא מי האנשים שצועדים שם, אלא איך הם צועדים - ערומים, מתנשקים, מבצעים אקטים מיניים וכו'. אל נא תשכח שכל זה נעשה ברחוב ציבורי בשעות היום, כשילדים מסתובבים שם (ועוד בחופש הגדול כשאין לימודים).
אני לא יודעת מה איתך...אבל אני לא הייתי רוצה שילדי הקטנים יראו דברים כאלה ברחוב. (ולא הייתי רוצה שהם יראו את זה בין אם מדובר בהומואים/לסביות ובין אם מדובר בסטרייטים)
כמו שאמרתי, אין לי בעיה עם האנשים הבעיה שלי היא הדרך שבה הם בוחרים להציג את עצמם. אם המצעד היה מצעד הולם שלא נוטף ממנו מיניות...לא הייתה לי שום בעיה עם המצעד.
כל עוד הם מחליטים שאת המצעד שלהם הם מקיימים בצורה הזו - אז אין מקום למצעד כזה בירושלים. למה? כי צריך להתחשב גם ברגשות של הציבור החרדי שזה הבית שלהם ושהם מסתובבים ברחובות האלה בכל שעות היום.
לגבי מה שמעצבן אותך - תיארת מצבים בעיר "חילונית". בכל עיר כיום יש אוכלוסיה דתית, כך שאין דבר כזה עיר חילונית. יש ערים מעורבות. אבל זה לא כל כך משנה לויכוח, כי בשנים האחרונות גם ככה מי שלא רוצה - לא מקפיד על כל מה שאמרת - יש הרבה מקומות שפתוחים בשבת/תשעה באב/חמץ בפסח וכו'. כך שאין לך כל כך על מה להתעצבן.
הסיבה לביטול המצעד היא שלמשטרה אין כרגע כוחות לאבטח את המצעד בגלל שהשוטרים עסוקים עד מעל לראש בגלל המלחמה, ולא בגלל שהיא לא יכולה להגן עליהם. אני מניחה שאם המצב היה רגיל במדינה, למשטרה לא הייתה שום בעיה לאבטח את המצעד.