08-08-2006, 22:24
|
|
|
חבר מתאריך: 11.02.04
|
|
כך אני רואה את האיסלם הקיצוני.
ציטוט:
נראה לי כי אתה לא מבין את הראש של האיסלם הקיצוני.
מבחינתם לזרוק פצצה גרענית על ישאל שתגרום להשמדתה(בידיעה שתבוא תגובה כואבת שתגרום למליוני אירנים להגיע לאללה) לא תעצור אותם, הראש שלהם הוא שיש הרבה מוסלמים בעולם, כמה מליוני שאהידים תמורת השמדת ישראל יהיה שווה את זה.
מתי אנשים יבינו שאצל קנאים איסלמים ההגיון פועל אחרת? חיי האדם באיסלם הרדיקלי שווים פחות מזוג נעלי הבית שאני עכשיו לובש על רגלי...
|
ציטוט:
נהיינו עם רכוכי- האיסלם מריח את "הישראלכוסיות", ורק מחכים לרגע הנכון- "הישראלהכוסיות" תעלה לנו ביוקר.
היה מוטב לישראל להכניס למן ההתחלה כוחות קרקע גדולים(אחרי כמה ימים של כתישה אווירית), סדר כוחות של כ20 אלף לוחמים ולגמור את הספור- כן זה היה נגמר עם מספר רב של נפגעים- אבל תדמית הישראלי הרכוכי הייתה נעלמת כאלו לא הייתה כאן בעשרים השנים האחרונות.
|
בתשובה לשאלה "ב6 אחרי המלחמה- כדאי למדינות ערב לפתוח במלחמה?"
ציטוט:
עכשיו יש את התרוץ האולטימטיבי לפתוח במתקפה כנגד סוריה(שליחת ציוד לחימה לסוריה).
למה שווה לישראל להכנס עכשיו למלחמה אזורית כנגד סוריה? כי הדבר יסלול את הדרך האמריקאית לתקיפת אירן- לדעתי אנו צרכים לחתור למלחמה כנגד סוריה, ולא לתת לאירן את ההזדמנות להגיע לנשק גרעני- אירן זו מדינה קנאית- שם ההגיון פועל אחרת, אינני רוצה לחשוב מה יקרה ביום בו יסיגו נשק גרעני.... אז נקווה שאסד יהיה מספיק מפגר בכדי להגרר למלחמה.
|
לאיסלם הקיצוני הגיון שונה משלי ושלך, בכדי לשרוד במזרח התיכון צריך לדעת להסתגל- אירופה לא השכילה בזמן להבין עם מי יש לה עסק....
|