07-08-2006, 17:37
|
|
|
חבר מתאריך: 05.01.02
|
|
=תתפלא לשמוע
ידידי,
תתפלא לשמוע אני שמאלן בדעותיי,
כן אני הצבעתי לאולמרט,
וכן אני חושב שצריך לוותר על יהודה ושומרון גם על חצי ירושליים,
וכן, ברוח הדברים, גם על הגולן צריך לוותר.
אבל בין זה, לבין הפנאטיות של ארגון חזבאאלה שמגיע במקורו ,אם בהווה ואם בעבר, ממשמרות המהפכה האיראניים - אז כן אותם צריך להשמיד, מה לעשות אי אפשר לעשות זאת רק בדרכים צבאיים, מהסיבה הפשוטה שמדובר בארגון גרילה שמתנהג מחד לפי תפוס זה ומאידח יש לו יכולות של מדינה - כן יכולות מודיעינות של מדינה!
לכן הדרך היחידה.. והרי לך זה קורה, זה לתקוף תשתיות להחזיר את לבנון (ועושים את זה בשקט) עשרות שנים אחורה... אני רוצה לשמוע אותם אומרים "הישראלים ישתגעו", כן לשמוע את רוה"מ (וכאב לי לשמוע אותו) בוכה... ושיפשוט יש ויגיד.. סליחה אני לא יכול להגן על אזרחיי מול אירגון הטרור הזה אני צריך עזרה של העולם.. כן זו הדרך.. ועושה רושם.. למרות שדברים יכולים להשתנות בשעות.. אז כן הדברים האלה הולכים בכיוון הזה.
אז כן להרג אזרחים תמימים יש הד, ואני חושב שיש לנו את הצבא ההומאניטרי בעולם.. כי אני אם הייתי חי בבית ששכן שלי בקומה מעליי יורה לי מעל הראש - אני הייתי בורח, אם לא הייתי מלחתחילה מונע ממנו לעשות זאת, או במקרה אחר עובר משם.
אבל מה?! מה אשם חבר שלי שלפני יומיים נפצע ונפגע ביתו בקרית ביאליק?! אימו עובדת בסופר אביו בטכניון.. הוא לומד במכללה אחותו בבית הספר?! מה הוא עשה!? הוא לא נתן לאף אחד לירות בביתו.
רבותיי פיתחו עיניים, זו מלחמה א-סימטרית, וככזו - צריך לטפל בה בדרכים כאלה!
|