03-08-2006, 15:42
|
|
|
חבר מתאריך: 31.12.05
|
|
מותר לי לצאת אהבל. מצטער, הבנתי שאתה מלגלג ורוצה לשמוע תשובה שתתאים לך. ברור לי עכשיו שזה לא המקרה, אז אני שוב מצטער, מתנצל ומקווה שלא נפגעת.
ASUS היא חברה מאוד "ייקית", כלומר, חברה שמשקיעה המון זמן ומשאבים על כל מיני נהלים, בדיקות, רישומים, מבחנים, ומה שאתה לא רוצה. המאמץ הזה נועד למצב אותה כמובילה בתחומה ולחסוך ממנה מבוכות ובעיות שיש לכמה מהמתחרות שלה (Gigabyte אוהבת להחזיר מדי פעם לוחות, למשל).
חלק מהעבודה המסיבית שנעשית קשורה ל-QVL (שזה, אם אני לא טועה - Qualified Vendors List), שמהווה רשימה של רכיבי חומרה של יצרניות צד ג' (כלומר, שלא קשורות באופן ישיר ל-ASUS) שנבדקו ונמצאו מתאימים לדרישות הספציפיות של המוצרים שמוצעים למכירה. ב-QVL יופיע פירוט של הסתייגויות, שינויים וכו', על מנת ליידע את הצרכן באשר לבעיות התאמה ספציפיות עם מוצר כזה או אחר.
מנסיוני, ASUS עובדת עם יצרנים רבים, אבל לא חוששת להימנע מהכללת יצרן כזה או אחר ברשימה. ASUS גם ממליצה, לעיתים, על זכרונות ספציפיים של יצרנים מובילים שמתאימים במיוחד ללוח מסוים - דוגמא לכך תוכל למצוא בדף המוצר של הלוח שלי (http://www.asus.com/products4.aspx?...744&modelmenu=1), שבו מופיע המשפט הבא: Corsair XMS-3500LL PRO Ready.
בהמלצת "נעה מחשבים" קניתי זכרונות G.Skill במקום Corsair. קרה לי בדיוק מה שאתה רוצה להמנע ממנו (אחסוך ממך את עוגמת הנפש הכרוכה...), ולכן קניתי את ה-Corsair. עובדים מ-ע-ו-ל-ה.
|