אוקיי שמעו אני מתגלח בערך פעמיים בשבוע.. ה"זקן" שלי גודל די מהר (לדעתי)
נגיד אני מתגלח בלילה אז ביום שאחריו הפנים שלי יהיו חלקות ואני לא ממש אוהב את זה..(אגב צד ימין תמיד יותר חלק משמאל, למה?)
ביום שאחרי זה (היום השני) אז יהיה קצת זקן וככה אני הכי אוהב את זה כי ככה הפנים שלי פחות "לבנות" וזה יותר "גברי" לדעתי..
בימים שאחרי (השלישי והרביעי) כבר יש יותר וזה הרבה יחסית לימים הראשונים וזה כבר הרבה יותר בולט, כמו מישהו שמגדל זקן קצת..
וזה משתנה מפעם לפעם.. לפעמים גודל יותר מהר לפעמים יותר לאט..
אני לא מנסה להתגלח קצת כדי שיגיע למצב שיש קצת זקן כמו שאני אוהב (היום השני) כי אז יום אחרי זה כבר יגדל ואני אצטרך להתגלח שוב ואני לא רוצה להתגלח כל יום מה גם שלא נראה לי ייצא יפה..
אז 2 שאלות:
1) מה לדעתכם יותר יפה להתגלח או לא להתגלח ולהשאיר את זה ככה? אגב יש לי צבע עור לבן..
2) אני לא מתגלח בסיגנון מסויים אני פשוט מתגלח רגיל.. והקטע שיש את האזור של הלחיים וגם בו גודל לי זקן ואני תמיד מנסה כמה שפחות להיכנס עם הסכין לאזור הזה שלא יגדל לי שם יותר.. אבל לפעמים זה פשוט גודל שם "הרבה" אז אני מוריד וזה יותר יפה בלי כמובן, הבעיה שלאט לאט מתחיל לגדול לי זקן יותר ויותר פנימה באזור הלחיים (מהכיוון של איפה שגודל זקן לכיוון הבפנים יותר) - מקווה שהבנתם.. הסיבה נראה לי שלא מתגלחים מדוייק ותמיד נכנסים עם הסכין קצת יותר ויותר פנימה לאזור הלחיים ואז גם שם גדל ואני לא רוצה שיהיה לי את זה.. יש עצות?
תודה לעונים