23-07-2006, 17:24
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.06
|
|
מזל שאינני ממקבלי ההחלטות - מזל של אויבי ישראל
אצלי לא היה שקט בגבול הצפוני שש שנים, שקט שמוביל אותנו למלחמה הנוכחית. אצלי לא היתה נסיגה מחבל עזה, נסיגה שמובילה אותנו למצב הלוחמה הנוכחי ברצועה - לאחר התעצמות רבת משמעות של הפלסטינים החל מרגע הנסיגה מציר פילדלפי. אצלי לא היה שקט לרגע - אבל גם לא היו אשליות לעם היושב בציון, כאילו אם הוא רק יעצום את העיניים, אף אחד לא יראה שהוא כאן.
לסיכום, מי שהיה רוצה שקט - הדבר האחרון שהיה צריךזה להצביע בשבילי. מי שהיה רוצה אשליות, כנ"ל. מי שהיה רוצה להתמודד עם המציאות בעיניים פקוחות, כולל נכונות לשלם מחיר עבור זה שאנו יושבים כאן ולא באירופה המקוללת ולא באוגנדה האוטופית - אני מניח שאנשים כאלה כן היו מסתדרים עם זה שאני מקבל החלטות.
ואילו אתה - בלי להעליב ובלי להכנס לעניינים אישיים, פשוט זו התרשמותי מדעותיך - אילו הדבר היה תלוי בך ב-1981, לא היית מפציץ את הכור העיראקי, על כל המשתמע מכך. ייתכן שב-1967 לא היית תוקף את מצרים, על כל המשתמע מכך גם כן. ייתכן שגם היום לא היית נכנס לעזה לנסות לחלץ את גלעד שליט ויותר מכך - להבהיר לפלסטינים שלא נסבול את המציאות שהם כופים עלינו מאז נמלטנו מפניהם (מי יכול להאשים אותם), כנ"ל בלבנון.
אם אני טועה בהערכתי אותך - תקן אותי. אם לא, הרי ברור לך שפשוט איננו חיים על אותו מישור. לעולם לא הייתי מנסה לשכנע אדם כמוך להצביע עבורי.
יום נעים לך ושקט לאחינו האזרחים תושבי הצפון והדרום,
אליהו.
|