16-01-2005, 11:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.05.03
|
|
וואו. אני חושב שבסיווג הביטחוני שלי לא היו כל כך הרבה שאלות... חחח
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי charm שמתחילה ב "אני מבין אותך ושאלה לי אליך (או יותר נכון כמה שאלות ;-))"
רציתי לדעת האם המחנק שיש לך בגרון שאתה שומע שירי אהבה זה לטוב או לרע
האם זה מחנק של אהבה חונקת או מחנק מהתרגשות?
זה מחנק של שניהם אני מניח. קשה לי נורא להבדיל ולראות אם זה מחנק של אהבה וגעגועים או זכרונות מהתקופה שהייתה (והיא הייתה מדהימה).
האם זאת החברה הראשונה שלך?
לא. אבל רוב הקשרים שהיו לי היו קצרים (במונחים של כמה חודשים, לא כמה שבועות).
האם אתה מהאנשים שיוצאים ומתחילים עם בנות או יותר בקטע הביישני של להכיר דרך היכרויות בין אם זה דרך אנשים או אתרים או מודעות וכו'
כל חיי התחלתי עם 4 בנות. (ל2 היה חבר, אחת נתנה לי את המספר אבל בסוף לא התקשרתי - זה היה נועד לכשלון במבט לאחור והאחרונה... זה התפתח לקשר) (אבל היו לי יותר קשרים מהמספר הנ"ל, ולא רק בנעלים ובשיער). אבל, זה חדש נורא. זה רק בשנה האחרונה. לפני זה - זה היה באמת רק דרך חברים משותפים, אתרים וכו'...
אני מאמין שזהו... ועל כל העניין מעיב התאריך מחר, ה17 לחודש שהוא התאריך שבו אנחנו חודש... (לימדו אותי להסתכל על הכוס המלאה. אז אם מסתכלים על זה ככה - זה יכול לחסוך לי מתנה! חחח תשכחו שכתבתי את זה. זה נשמע רע).
הדבר האירוני, אין לי בעייה עם הגוף שלה. אבל, אני מאמין (גם באלוהים - אבל זה לא הדיון כרגע), שאם היו לה פנים יותר יפות - אז ההתלבטות שלי הייתה יותר קלה. היא עדיין הייתה שם - אבל יותר קלה. אני יודע שזה נשמע רע. ואני יודע שחיצוניות לא אמורה לשחק תפקיד באהבה. אבל, אני גם יודע שזה היה נכון אילו היינו חיים בעולם מושלם - ואנחנו לא (עובדה, אני לא יוצא עם בקי גריפין... ). החיצוניות כן משנה. אולי לא בהרבה - אבל לה חשיבות.
|