היי לכולם אני מחפש מצלמת רשת לשיחות בMSN MESSENGER ובSKYPE 1. שתהיה איכותית - מבחינת תמונה וצבעים 2. שלא תיתקע 3. USB 2.0 4. יודעת לעמוד בתנאי תאורה שונים למעט חושך כמובך שלא.. 5. התקנה לא מסורבלת לידע כללי: כרגע יש ברשותי מסך 17 אינצ' רגיל בבקשה, התגובות שאני מצפה להם הם מאנשים שיש להם מצלמות ברשותם ובעילי נסיון תודה לכל העוזרים BOSS11
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
גג עד 500
Logitech QuickCam Fusion יש אותה לאחי ואני רואה אותו כאילו הוא נמצא מולי . תכונות 1.3 מגהפיקסל. טכנולוגיית RightLight אם תרצה לקנות ה DRIVER כאן.
ציטוט: במקור נכתב על ידי eyal-r Logitech QuickCam Fusion יש אותה לאחי ואני רואה אותו כאילו הוא נמצא מולי . תכונות 1.3 מגהפיקסל. טכנולוגיית RightLight אם תרצה לקנות ה DRIVER כאן. יש לי בעיה עם התושבת יש לי מסך CRT ולא LCD
מתוך נתונים באתר היצרן (אין לי ניסיון איתה) ההבדל העיקרי הוא רזולוצית סטילס 1280X960 לעומת המצלמה הקודמת 1280x960.
ציטוט: במקור נכתב על ידי eyal-r מתוך נתונים באתר היצרן (אין לי ניסיון איתה) ההבדל העיקרי הוא רזולוצית סטילס 1280X960 לעומת המצלמה הקודמת 1280x960. אני לא הולך אבל לצלם איתה תמונות סטילס. אני מצלם איתה רק וידאו לצ'אט סטילס יש מצלמה דיגיטלית שזה תפקידה.