לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-01-2005, 22:41
  Flyingman Flyingman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
עזרה בעיה עם SecuRemote דרך ADSL לאחר התקנת XP SP2

שלום.
עד לפני שבוע היה לי חלונות XP ללא SP, והייתי מחובר לאינטרנט דרך מודם אלקטל Speed Touch שהוסב להיות ראוטר (ADSL). כדי להתחבר מהבית למחשב במשרד יש לנו Vasco שמספק לנו קוד לתוכנת SecuRemote של Zone Labs מול ה FW במשרד - והכל עבד מצויין.
בשבוע שעבר היתה אצלנו הפסקת חשמל, שכתוצאה ממנה נשרף לי הלוח אם , ונאלצתי להחליף אותו - ולהתקין חלונות מחדש. עכשיו יש לי חלונות XP עם SP2. שאר החומרה (ראוטר) לא השתנתה. בנוסף, התקנתי גרסה עדכנית של SecuRemote.
כרגע אין לי בעיה לגלוש באינטרנט, ואני מצליח גם לבצע אימות (Authentication) מול שרת ה FW של המשרד - אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב עצמו ב RDP כמו שעבדתי קודם.
כתובות המחשבים במשרד הן וירטואליות - בטווח של 10.10.10.1 - 10.10.10.255. כתובת ה IP שלי מול הראוטר היא 10.0.0.1 (Mask 255.0.0.0) וכתובת הראוטר היא 10.0.0.138. הגדרתי גם את שרת ה WINS של המשרד. כלום לא עובד.
אני עובד עקרונית מאחורי FW של Symantec אבל גם כשהוא כבוי אין שינוי. ניסיתי גם להתקין את גירסת SecuRemote הישנה, ונאדה.
החשש שלי הוא שבהתקנת חלונות ע"י הטכנאי הם השתמשו ברשת פנימית שלהם ואיפה שהוא ההגדרות האלו מתנגשות עם הכתובות של המשרד, אבל אין לי מושג אם אני צודק ואם זה קשור.

יש למישהו רעיון?

תודה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:12

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר