מישהו יודע משהו על פעילות ש' 13 בסוף שבוע בלבנון ??? ואל תדאגו,בטלויזיה כבר דיברו על זה.
שאלת וענית? מה אתה רוצה לדעת?
"רק מי שהריח את המוות יכול באמת להעריך את חיים,, "שאלוהים ירחם על אויבי,כי אני לא ארחם עליהם,,-גנרל ג'ורג' סמית' פטון
אל מנאר ואל ג'זירה דיווחו על נפגעים לאנשי השייטת, מה שגרם לנסיגת הכוח. רועי AZ דיווח באשכול החדשות שנמצא בעוגן, על כך שאכן היתה פעילות של הקומנדו הימי. ושהיא הוכתרה בהצלחה. אני לא יודע כמה מכל זה נכון, ואם נדע על כך בכלל, אבל מה שכן- אני יודע בוודאות שלאנשי השייטת לא היו אבידות ושהפעולה לא נכשלה כמו שמדווחים הערוצים הערביים.
לעולם אשא דגלך בגאווה
קח הנחת מוצא שכל הזמן יש פעילות של ש-13 וכוחות אחרים, נסה להפעיל את הדמיון ואל תחפש מידע כי מכסימום תקבל רכילות וספקולציות
וגם על הפעילות הספציפית של השייטת...נחזיק אצבעות שיחזרו בריאים ושלמים!
ציטוט: "מה הוא הסביר לך?" שאלתי. "שני דברים עיקריים", השיב אבי: "הראשון, שכל פרט ופרט במציאות, כל שערה בזקן שלי, קשורים זה בזה ודבר אינו מקרי; והשני, שיש טוב ורע בעולם, ויש לבחור בטוב ולדחות את הרע". מונחי הטוב והרע שאליהם התוודע בחלום, היה ברור, שונים מאוד מאלה שבהם הורגל. הוא לא שכח את החלום הזה, וכששאלתי אותו עליו זמן מה אחר כך, הוא זכר אותו בבירור.