02-07-2006, 12:16
|
|
|
חבר מתאריך: 07.07.04
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Black-Panther שמתחילה ב "איך איך מסבירים לבחורה.. - ידידה טובה.. אפילו יותר מזה."
כמה דברים, דבר ראשון בא בהנחה שהיא באמת רומזת קשות <כי לפעמים אנחנו כ"כ רוצים משהו עד שכבר נדמה לנו שכל דבר זה סימן>, חשבת אולי מה עובר לה בראש? אולי היא מתלבטת בינך לבין החבר/אקס/וואט אוובר? לגבי הידידות.. אני מניחה שלמרות שאתם קצת מסובכים -דחיה עדיין תכאב ומשהו ישתנה בידידות.. אבל אם אתה מוכן לקחת את הסיכון אז כדאי לך לפנות אליה ולדבר איתה על זה, בצורה כנה כמובן.. את השיחה כדאי לך לנתב בצורה עדינה בהתחלה ורק כשהתגובות שלה יהיו ברורות תדבר ממש לעיניין, בטח קשה להתחיל שיחה כזאת, אולי תחשוב על פתיחת המשפט הראשון ב "מה קורה בין **** ובינך? אתם יחד עכשיו או לא? " וככה תראה עיניין לגבי מה שקורה בניהם <קצת כזה לא להגזים> ותזרים את השיחה לכיוון של "אני ממש נהנה איתך, הייתי רוצה שנצא פעם כזוג.." .
ומה שלא יהיה, שים לב לתגובות שלה! אם אתה רואה שלא נעים לה או משהו, אז עזוב את זה קצת ונסה שוב יותר מאוחר <בלי לחץ> .
בנתיים מה שכדאי לך לעשות זה להכין אותה כזה ולתת לה להרגיש שאתה אוהב אותה <תחמיא לה על כל מיני דברים, תחזיק לה כזה את היד ברחוב או שתחבק אותה, המון מבטים ישר לעיניים או במילים אחרות - תתחיל לחזר!!!>
בהצלחה
נערך לאחרונה ע"י הולי בתאריך 02-07-2006 בשעה 12:21.
|