10-01-2005, 11:01
|
|
So much to do So little time
|
|
חבר מתאריך: 23.06.03
|
|
שלום חברים :-)
דבר ראשון אתחיל בלהודות לכם על כל הברכות החמות ועוד יותר להודות על העונג והכבוד בלנהל פורום כזה מוצלח, ובעיקר את הזכות שאתם נותנים לי להכנס לחייכם ולראות את עולמכם, לדעתי אין דבר יותר קסום מאשר להכיר אנשים ולהכיר את עולמם זה כמו טיול קסום לארץ חדשה, כל אדם הוא עולם ומלואו ומכיל בתוכו כלכך הרבה דברים ותחומים שזה פשוט מדהים, ולדעת שאני עושה הבדל ועוזר לכם זה התמורה הכי טובה והסיפוק הכי גדול שאפשר לקבל בתור בן אדם , אז שוב תודה על הפידבקים אשר בעזרתם אני יודע שמה שאני כותב הוא לא לחינם אלא עוזר ותורם לאנשים, דבר אשר מדרבן אותי להמשיך ולהיות פה ולכתוב ועכשיו גם להתחיל לנהל אותו.
תודה רבה וגדולה לרחלי הגדולה מכולן על העזרה והתמיכה שנותנת לכולנו ובמיוחד כרגע לי בכניסתי לתפקיד החדש, תודה מותק ואני כבר מחכה להתחיל לעבוד איתך בשיתוף פעולה ובכיף ולהמשיך לשמור על הרמה הגבוהה, המרחב הבטוח, החופש והפתיחות שהפורום הזה יכול להתהדר בו, ולזה אני מוכן להתחייב שהרמה הגבוהה תשאר ואף תעלה לגבהים חדשים.
דבר נוסף בכל פניה שהיא שיש לכם אתם מוזמנים לפנות מהיום (לא שקודם לא הייתם מוזמנים אבל היום יותר מתמיד) אליי או לרחלי בכל דרך שהיא (אימל, הודעה פרטית, איי סי קיו) ואני מבטיח שאני אחזור אליכם בהקדם האפשרי - עדיפות לשליחת הודעות דרך ההודעה הפרטית לתא דואר שיש לי פה.
(בקשר לICQ עדיף שתשלחו לי הודעה ולכתוב לי את הניק שלכם ושאתם מפרש כדי שאדע כי אני מקבל גם המון הודעות זבל ועוד יותר בקשות לצירוף לא לעניין, לכן חשוב שתציינו כדי שאוכל לחזור אליכם)
שוב תודה לכולם על הפרגון ולמנהלים על הבחירה והכבוד לנהל את הפורום
ונשתמע כבר בהודעות ובשאר הפעילויות
|