לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-06-2006, 01:47
  nitz_123456789 nitz_123456789 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.06.06
גיבוש צנחנים 15.5.06!!!!!!!!!!!!!!!

דבר ראשון כל מי שחושב שגיבוש צנחנים זה כמו יום סיירות טועה- ובגדול!!! לא באלבאס אתכם אבל גיבוש צנחנים הרבה יותר קשה!

אז אוקיי אחרי זמן רב הגיע הגיבוש המיוחל: "גיבוש מאוחד צנחנים/דובדבן" "אורךהמיונים יומיים" "להתייצב ב8 בבוקר " אם כן קמים בבוקר מוקדם ונוסעים לבקו"ם הגענוב7 ורבע בבוקר כמו פראיירים שאנשים עדיין באו ב9-10 אבל בקטנה היינו כמה חברה אזהזמן עבר, יושבים בשמש מסתלבטים {תביאו מים- חשוב!} אחרי כמה זמן מתחילים להקלט עלידי חייל וחיילת ממדור סיירות שחושבים שהם מינימום הרמטכ"ל ואחרי זה יש שיחה עםמפקד הגיבוש והרופא שניראה בדיוק כמו אבא של קופיקו שלומקההה חחח בהתחלה חושבים שרקאני חושב ככה אבל לקראת הסוף מגלים שכל הגיבוש חושב ככה חחחח אחרי שמסיימים הכלמתחלקים לקבוצות אקראיות שכל קבוצה מקבלת מפקד שמסביר מה יילך בגיבוש ואפשר לשאולאותו שאלות על השירות ובלה בלה בלה לשם שינוי מתייבשים עוד קצת ועוד ועוד בנתייםמכירים אנשים ויש אנשים מכל הסוגים - ערסים,חננים והמפצוצים הקרועיםםםם {רוןןןןןןיא מפצוץ!!!}. אחרי זה הולכים לאכול, אוכל סבבה כזה לא בית מלון אבל סביר לגמרי פהאנשים אל תאכלו יותר מידי למה יש שעה שעתיים אחרי זה ריצת 2000! ואני בתור בנאדםשיש לו הרבה מצב 2 בשירותים סבלתי מזה! אין נייר תואלט בשום מקום בבקו"ם! {חוץמביתן חיל הים מטר מאיפה שהגיבוש אבל שששששש}.

קיצר הגיע זמן ריצת ה2000 ואנשים {כולל אני} אוכלים סרטים על השמועות שמעיפיםאיזה 70 איש על הריצה! שמעו תנו הכל ואל תלכו! כל מי שהולך- יילך הביתה! המסלול הואקשה מלא בעליות וחול אצלנו העיפו משהו כמו 15 איש- אוקיי השלב הראשון של הגיבושעבר, הולכים לארוחת ערב ואותנו מסנג'רים לעבודות מטבח בעעע אבל לא נורא עוברים אתזה והולכים לשבת באיזו רחבה ששמה כבר מבינים איפה אנחנו, כל האלונקות והשקים כברבחוץ מסודרים ל10 קבוצות {ממוצע של 26 ילד בכל קבוצה}.

איזה חייל בא ומקריא שמות מחולקים לקבוצות חדשות- אומרים שזה לפי הבר-אור אבללכו תידעו.

אחרי זה מכירים את החברה החדשים והולכים לאוהלים לישון, תמיד יהיו את אלה שיעשוקולות ויתקשרו לאמא/אבא/סבא/סבתא/חברה/חבר/כלב קיצר תשתיקו אותם ולכו לישון! אמוריםלשמור אבל אצלנו {צוות 7} מספר 4 לא מצא את מספר 5 והחליט שהוא הולך לישון וככהנגמרו השמירות חחחח. עובר הלילה לאט לאט ומגיע השעה 20 ל-4, נכנס איזה מישהו ואומר "כל האוהל על מדים ברחבה תוך 5 דקות" כולם לחוצים מורחים בן גיי {איך שנאו אותי חח} ויוצאים לרחבה שמה כל הקבוצות כבר עומדות.

כל קבוצה בתורה הולכת לקחת כוס תה עם 2 ביסקוויטים ואז מסנג'רים את כולם לקפלשמיכות ומיטות, מוודאים שהמימיות מלאות ומחכים למילואימניקים שיבואו. הם מגיעיםהמפקד אומר שמרגע זה מתחיל הגיבוש ולא מדברים יותר ופונים אליו רק עם רשות, אז הואאומר לשים ציוד עלינו ולרוץ אחריו. מגיעים למסלול ה2000 ואחרי איזה 500-600 מטרחותכים לאיזה שביל צדדי, פתאוםםםםםם רואים מלא שקיםםם מלאיםםם על הרצפהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

המפקד אומר יש לכם 2 דקות לחרבן להשתין ולעמוד בשלשות מולי!

עושים מה שעושים ונעמדים בשלשות, הוא אומר לכל אחד לקחת שק ולשים על העורף.

"כל מי שמוריד שק-נחשב כאילו פרש אז אל תבכו לי אח"כ". ואז זה מתחילללל

צוות 7!! רואים את השק שמה?? {בערך 20 מטר הלוך 20 חזור=40 למתקשים} אז יאללהצוות 7 20 שניות אתם פה מולי בשלשות!! צא!!!! איכס למדתי לשנאת תמילה הזאתצאצצאצאצצאצאצאצא בעעעע קיצר אתם תשמעו תמילה הזאת הרבה! אחרי כמה זמן הוא אומרעכשיו זה הופך לתחרות אישית לפי סדרי הגעה צוות 7?? 20 שניות!! זוז!!!! ולפעמים הואאוכל סרט ואומר לעשות 2-3-4 הקפות ואם מישהו הולך אז מתחילים מהתחלה.

כל העניין הזה של השקים לקח בדיוק שעה ושם פרשו 9 אנשים! אנשים לא לפרוש! תלכותזחלו אבל אל תפרשו זה כואב זה מעייף אבל אין מה לעשות!!!
אחרי השקים המפקד אמרלפתוח אלונקה ולשים על המסלול-אלונקה סומציומטרית! יש!

רצים כל הקבוצה וה-4 הראשונים לוקחים את האלונקה לעוד סיבוב בזמן שכולם עושיםעוד סיבוב בלי כלום. זה לא היה לנו יותר מידי זמן אולי חצי שעה.

אחרי זה היה לנו זחילות, ספרינט לשק מסוים חזרה וזחילה עד לשק אחר וספרינט חזרה, ככה עשינו עוד איזה שלושת רביעי שעה.

לאחר הזחילות הלכנו לאזור שהיו שם 3 קוים מתוחים כ50 ס"ממהחול במרחק איזה 10 מטר אחד מהשני. עומדים בשורה מאחורי הקו הראשון והמפקדאומר:"עוברים את הקו הראשון 10 שכיבות שמיכה ספרינט לקו השני 10 כפיפות בטן ואזזחילה לקו ה3 10 סמוך-קום וספרינט חזרה לסדרי הגעה. ככה עושים ההרבה ולפעמים פעמייםרצוץ, קורע אבל גם עובר.

אחרי הולכים למקום נידח בסוף השטח של הגיבוש שמה הייתה לנומשימה קבוצתית של להעביר את כל הקבוצה בין חבלים בלי לגעת ואם נגענו אז היה אתה-משפט של הגיבוש : "צוות 7??? נגעתם במתחים שם וחזרתם תוך 20 שניות!! זוז!!!" בהתחלה כולם יכלו לדבר ואז אף אחד ואז רק אחד. קחו פיקוד תשתלטו על התרגיל אבל לאבכוח ולא בזה שתשפילו אחרים!!!

אנשים מה לא עשינו הרבה זמן?!?!??!?!?!?! שקיםםםםםםםםםם

רק הפעם במיני דיונה לא משהו רציני, עושים עוד איזה שלושתרבעי שעה מידי פעם המפקד אוכל סיבוב ואומר להחליף שקים.

אחרי זה היה דיון קבוצתי - מה דעתך על ניתוחים פלסטיים, הבאדעות בעד ונגד. מה הקשר?!?!? כולנו מזיעים ומרגישים חרא והוא מביא לנו דיון עלניתוחים פלסטיים?!?! אייי מה יהיה עם המגבשים האלההה.

מריחים כבר את סוף הגיבוש אבל שלא יהיו טעויות זה לא נגמרעד שזה לא נגמר!!!
כולם יודעים שעכשיו בא מסע חזרה לבקו"ם! למקלחות! לשירותים! לאוכל!

כולם כבר מתים להגיע אבל פה הם נורא נורא מתסכלים עליכם! מיבא לעזור לאלונקה ומי סתם מטייל ברחבי הבקו"ם.

אוקי המסע הולך ככה- המפקד פותח ואומר שהמסע יהיה קצר ושאםנצמד אליו זה יגמר מהר, הוא אומר שכל פעם שהוא מרים את היד כל הקבוצה סופרת מ-5 ל-0וצריך להצמד אליו ואם לאאאא חוזרים אחורהההה בעעעעעעעעעעעעעעע...

זה מבאס ברמות במיוחד שרואים את הסוף וחוזרים שוב ושוב ושובושוב אבל אנשים לא להשבר!! תעזרו ותהיו מתחת לאלונקה כמה שיותר!! פה היינו אולי 6אנשים שכל הזמן החליפו וזה קשה אנשים פשוט לא באו!!! כבר רבנו שם עם אנשים.. אבל מהאכפת לי הם לא יעברו..

קיצר מגיעים סוף סוף לגדר של הבקו"ם זהו?? נגמר?? לאאאחוזרים 100 מטר אחורה ואז המפקד אומר 4 אנשים שיכולים לשים איתי ספרינט עם האלונהשיהיו איתה! טוב זה היה הקטע הכי כיף בגיבוש! נכנסו כל ה4 שהיו רוב הזמן דפקנוספרינט ודפקנו צרחות של של טירוףףף כמה פירוק פירקנו שם חבל על הזמןןןן אז נכנסנולבקו"ם סוף סוף היינו קבוצה 3 או רביעית וישר מורידים את המדים ולהתקלחחח המים קריםאבל למי אכפת?! סוף מורידים את כל החוללל ויש הרבה חוללל.

אחרי זה חוזרים לרחבה מתאחדים שוב עם כל החברה ואוכליםלחמניה עם שוקו ומחכים לראיונותתת.

נחשו איפה אני הייתי שקראו לי?!? בביתן חיל הים {למי שזוכרמה יש שם חחח} אם כן הייתי צריך לחכות עוד לפחות שעה - מרגיז אבל עדיין באופוריהשסיימנו אז לא מזיז כל כך.

בראיון יושבים 2 מילואמניקים שכבר תשושים והיה לי ראיוןאולי 7 דקות.

אחרי זה אומרים שלום לכולם ומחליפים מספריםם והולכים לברגרקינג לדפוק ארוחת מלכים {תלכו יש הנחה לגיבושניקים חחח} ואחרי הביתה מאושרים ומחכיםלתוצאות שיבואו רק עוד חודש {)-:} .

אנשים הגיבוש לא קל בכלל ושוב לא דומה ליום סיירות הרבהיותר קשה! אבל בהחלט אפשרי תנו הכל ואל תפרשו אני יודע שאתם חושבים קל לומר קשהלעשות- נכון אבל ככה זה אין מה לעשותתת

טיפים:

1. תביאו מים קרים ליום הראשון למה מצפות לכם הרבה שעותהתייבשות בשמש.

2. תתחברו עם אנשים אחרים, הרבה יותר נעים להעביר את הלילהובכלל את הגיבוש באווירה של צחוקים וכיף.

3. רואים שלא מצליחים אל תפרשו -אני הייתי גרוע בשקים אבלשפיץ בשאר הדברים!

4. תביאו קצת ממתקים חטיפי אנרגיה שיהיה מה לנשנששמשעמם.

וכמה מילים לאנשים מיוחדים!!
זיו---- וואלה אם הוא לאמקבל מאותר דובדבן אז הצבא באמת לא מבין מהחיים שלו! בנאדם באמת משכמו ומעלה אין לימילים לתאר אותו חבר בדם!

רון--- אהה יא מפצוץץץ עשיתה את הגיבוש הזה ליומיים הכימצחיקים שהיו לי!! מחכה להזמנה למסיבת יער יא תותח!!!
אפיק-- יא מסטול אילתי עודחודש דבר איתי תגיד לי שהתקבלתה!!!

טוב זהו אנשים מקווה שעזרתי וסליחה על החפירה חחחח
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר