פרסום ראשון : אפשרות-חבילת המונדיאל תשודר לכולם ובחינם בערוץ 2 / מאת אסף שקד שעה XX:YY תפנית חבילת המונדיאל?
לאחר שלמעלה מ - 50 אלף בתי אב בישראל הזמינו את חבילת המונדיאל, היום בערב (מוצ"ש), צפוייה הרשות השנייה לטלויזיה להודיע כי כל משחקי המונדיאל ישודרו בחינם בערוץ 2 כבר החל ממחר.
על פי גורמים בערוץ 2 ביממה האחרונה הוחלט בערוץ לשדר את משחקי המונדיאל בחינם וזאת לאחר שקצב המכירות לא המריא. ההערכה היא כי הודעה מסודרת תצא רק לקראת מוצ"ש, אז למעשה יוכלו אוהדי הכדורגל בישראל לרשום לעצמם מאבק בחברת צ'רלטון המשווקת את חבילות המונדיאל.
חברת צ'רלטון מצידה מכחישה את הידיעה וממשיכה לטעון שחבילות המונדיאל ישודרו רק אצלה, אך צופים רבים המתינו עם הרכישה על מנת לראות כיצד העניינים יתפתחו מאוחר יותר.
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי rna שמתחילה ב "עכשיו אני באמת מקווה שזה יקרה..."
חשבתי אתה עובד עלינו..
מסתבר שלא.. אבל אני עדיין לא חושב שזה יבוצע.. זה מהלך מסובך מידי וכל הטמבלים ופראיירים שרכשו את החבילות יגידו שהם רוצים את כספם בחזרה וצ'רלטון תבוא בטענות לערוץ 2 אני לא חושב שזה יקרה. אבל אמן, בואו נקווה שסוף סוף יהיה משהו טוב במדינה הזאת..
וגם אם נגיד שזה נכון נראה לכם הגיוני שכל אלה ששילמו לא ידרשו את כספם בחזרה? אתם יודעים מה ילך פה אם הם לא יקבלו הרי לצ'לרטון לא אכפת מי מה ומו העיקר ש-50 אלף קנו את החבילה שלהם מצידם שרק הם יראו לא אכפת להם מהכלל הם חושבים על הכיס שלהם איזה בולשיט........
מה אתם מאמינים לזה :\
בנוסף, זה פותח את כל הערוצים, כולל שבת של כדורגל והליגה האנגליתף והחל מחודש הבא "נצתמצם" לחבילת הבסיס בלבד, כשבפועל נהנה מכל הערוצים.
מי שמעוניין גם שיצור קשר- ישנם במלאי עוד 10 ג'וקים. מחיר כולל התקנה: 250 ש"ח.