08-06-2006, 12:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.01.05
|
|
צפו בתצוגת האופנה של נשות הכדורגלנים (בגדי ים)
חברתו של רונאלדו, בת הזוג של בופון ודוגמניות נוספות צעדו על המסלול במינכן בבגדים שעוצבו במיוחד לקראת המונדיאל. אל תפספסו אף פריים
סוכנויות הידיעות
יחד עם מיטב כדורגלני תבל, הגיעו לגרמניה גם לא מעט נשים יפות, שלחלקן קשר ישיר לאותם כדורגלנים. במינכן, רגע לפני משחק הפתיחה בין גרמניה לקוסטה ריקה, החליט לנצל את הסיטואציה ולשלב בין המשחק לבין האופנה.
חברת ההלבשה התחתונה 'טריומף' ערכה אתמול (ד') תצוגת אופנה עם קריצה, לרגל המונדיאל הקרב ובא. בתצוגה נראו חברתו של חלוץ ברזיל רונאלדו, רייקה אוליביירה, חברתו של שוער נבחרת איטליה ג'יאנלואיג'י בופון, אלינה סרדובה, ודוגמניות רבות אחרות, בביגוד מיוחד לגביע העולמי.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260325,00.html
צילום: רויטרס
אוליביירה היא דוגמנית במקצוע, אבל גם שאר הבנות, כמו אשתו של הצ'יליאני מנואל ניירה, פמלה דיאס, הרגישו בבית על המסלול, בבגדים שהוכנו לאירוע במיוחד על ידי בית הספר לעיצוב אופנה בלונדון.
"עכשיו אני מדגמנת ואני חייבת לעבוד, אבל אני מתכוונת לחזור לכאן רק בשביל המונדיאל", אמרה אוליביירה בתום תצוגת האופנה. על חברה לחיים אמרה הדוגמנית הברזילאית: "רונאלדו נמצא בכושר, אבל הוא לא נמצא איתי כאן בגלל שהוא חייב להתרכזבאימונים. אנחנו חייבים לזכות בגביע".
סרדובה גילתה סודות מחדר המיטות: "איתי בופון תמיד בכושר, אז אני מקווה שהוא יהיה בכושר גם במונדיאל. הוא היה פצוע במשך חצי שנה העונה, אבל כרגע הוא בכושר מצוין ואני מרוצה".
"מה הוא הסביר לך?" שאלתי. "שני דברים עיקריים", השיב אבי: "הראשון, שכל פרט ופרט במציאות, כל שערה בזקן שלי, קשורים זה בזה ודבר אינו מקרי; והשני, שיש טוב ורע בעולם, ויש לבחור בטוב ולדחות את הרע". מונחי הטוב והרע שאליהם התוודע בחלום, היה ברור, שונים מאוד מאלה שבהם הורגל. הוא לא שכח את החלום הזה, וכששאלתי אותו עליו זמן מה אחר כך, הוא זכר אותו בבירור.
|
|