07-01-2005, 12:45
|
|
|
חבר מתאריך: 03.02.04
|
|
1. בוחן בר אור רצים אותו על מסלול די נוח, לא חול תובעני או משהו. בעקרון יש שביל מתעקל שעליו אתה רץ. אין הרבה עליות..ככה שאין גם הרבה ירידות. מסלול נוח.
התוצאות הטובות ביותר היום 7 דקות...אבל כמו שאמרתי זה ממש לא קובע. אני עשיתי בערך 9 דקות באלפיים, 55 מרפקים ו62 בטן.
את המרפקים והבטן עושים על מזרון ככה שאין שום בעיה וזה אפילו נוח.
בכלל, אנשים אל תקחו את הבר-אור ברצינות כזו רבה...אנשים מיחסים לו חשיבות רבה מדי.
זה החלק הכי שולי ביום סיירות!
הקור השפיע עלי מאוד וזה התבטא בכך שבאמצע השקים נתפסו לי חזק מאוד מאוד הרגליים. (מה שכמעט מנע ממני להמשיך - ככה שתשקיעו במתיחות!).
2. מרחק של ספירנט אני מאמין שהוא 50 הלוך 50 חזור. רצים את הספרינטים על חול יש חצי דרך מישור והחצי השני עלייה רצינית (ככה לנו לפחות היה). אני באופן אישי נתתי 100% בכל הספרינטים וזה לדעתי מה שכולם צריכים לעשות. אבל טיפ שאני חייב לתת, בהתחלה הוא מתזז את כל הקבוצה אומר לכם
"40 שניות מקיפים את העץ הרחוק וחוזרים זוז!" אל תקרעו את עצמכם שם..תצאו בין הראשונים אבל תקרעו את עצמכם!. בספרינטים בקבוצה שלי אף אחד לא פרש.
3. נשיאת שקים - היה לנו מסלול ארוך שבו אנחנו עולים עליה, הולכים על מישור, ואז יש עוד עליה...
כמה שיותר פעמים כאלה. הכל מתבצע בהליכה..ומדי פעם רק רצים טיפה. יאמרו לכם שאפשר לעצור מתי שרוצים לשתות... תשתדלו לא לעשות את זה. שק בערך שוקל 20 קילו.
4. אני מאמין שנתנו בערך 20 דקות לחפירה של הבור. לנו לא אמרו לדרג את הבור..אבל חבר שלי שהיה ביום סיירות אחר, אמר לי שאותם כן שאלו...זה מאוד תלוי במדריכים כנראה.
5. שטאלון סוציומטרי יושבים בעיגול ופשוט מדרגים לפי המספר שלך. כלומר נגיד חבר שלך שהיה מספר 107 ואתה חושב שהוא מתאים..אז ליד המספר 1 אתה כותב את השם שלו.
דוגמא :
1. 107
2. 300
3. 55
וכך הלאה....
היה לנו אחד סוציומט בצוות שלא עזר לאף אחד וקיצר כל הזמן בשקים ודירגנו אותו כולם אחרונים והוא לא קיבל כלום. לעומת זאת היה לנו אחד שלא היה כזה תותח אבל השקיע והיה נחמד, דירגנו אותו גבוה והוא קיבל חובלים.
אני יודע שהרוב דירגו אותי מקום 1. איכשהו הצלחתי להתחבב שם על הרוב.
6. אני לא ידוע כמה סיימו....אני מאמין שבערך 50 פורשים משו כזה...אבל אני לא בטוח.
שייטת קיבלו הכי קצת ואין לי מושג למה...
מטכ"ל קיבלו בערך 40. חובלים איזה 80 קיבלו.
הקטע הוא שלשייטת מתקבלים גם דרך גדנ"ע של י"א אז בטח הם צריכים פחות אנשים...וחוץ מזה, הרוב מדרגים שם בעדיפות ראשונה מטכ"ל ככה שאם הם מספיק טובים הם מקבלים מטכ"ל.
אני לא ראיתי שהפרישו אף אחד ביום סיירות...אצלנו היה מישהו שכל הזמן הלך ולא העיפו אותו.
ולא יעשו לך כלום אם יהיה לך סחרחורת ותעצור לשניה..אבל לא להרבה זמן. כמו שאמרתי, בשקים נתפסו לי הרגליים ולקח לי בערך דקה לשחרר אותם.
בהצלחה!!! ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור.
|