יש למישהו מושג האם נשארו כרטיסים להופעה שלו?? וכמה עולה דרך אסקי?
Hakunna Matata
קניתי היום ב100 שקל + 15 שקל עמלה בטלפון, דרך אסקייפ..
כל העולם כולו מכבי חיפה!
תודה לך בכל זאת אני לא אוכל ללכת
חבל.. לפי המופע חימום אפשר לראות שיהיה אדיר (סאבלימינל, הצל, משפחת תאקט, מאיה (לעופר ניסים), סקאזי, אלון דה לוקו.. ולקינוח פיפטי סנט
"Those are my principles, and if you don't like them... well, I have others" (Groucho Marx)
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
אוווווווףףף אוףףףףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףף למה לעזעזל הוא עושה את זה ביום שבת.?!!??
Ladies and gentlemen, would you please move your hands repeatedly towards each other, until they make contact, releasing energy in the form of sound.
ככה לכולם יש זמן פנוי לבוא...
אבל מי ששומר שבת? איך הוא עושה? תראה זה מתחיל ב20:00 ושבת יוצאת ב 20:20 זה עכשיו עד שאני הגיע לרמת גן זה יהיה 70 שעות...וכבר תיגמר הופעה...
אז יום אחד לא תשמרי שבת, מה כבר יקרה?
אין כזה דבר... שאתה שומר - אתה שומר....!!
שמספרים בדיחה אתה לא מגיב ברצינות! לא מגיב!
The reason they call it the American Dream is because you have to be asleep to believe it. George Carlin 1937-2008
אני אגיב למה שבא לי... הוא מזלזל בדרך של הדתיים....
והגבת ברצינות! אנא חרוש בנושא זה חבריקו!
i know.... ד"א... חח באיזה שעה אתה יוצא לצוד מחר? שמעתי שצריך לקום מוקדם... לפני שיתקפו אותך
מעניין מאוד מה יקרה
שמע בכל מצב אם חברים שלך יורדים - רד איתם. שלא יהיה מצב שתשאר בבית ותספור countdown ופתאום לא יקרה כלום ותתבאס שנשארת בבית לבד...
It's the final coundown! TAtatataatatattrrratata trra ta ta trat rtattataatta tatata atatataat tat ataaaaaaaaaaa trt tra