|
29-05-2006, 23:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
אשכול הכרות 784
מזמן לא היה פה אשכול הכרות פעיל, אז נחזיר עטרה ליושנה.
אתם מוזמנים לספר לנו מעט על עצמכם, למען האווירה החברותית והנינוחה בפורום, וגם כדי להרגיש קצת יותר טוב עם הסביבה.
כרגיל, פותח האשכול יתחיל, אתם מוזמנים להעתיק את הנוסח, לשנות, לגרוע ולהוסיף סעיפים כאוות נפשכם.
כינוי: כאילו שזה לא ברור
מקור הכינוי: ראשי תיבות של השם בתוספת מס' אטומי של זהב.
שם: אסף אוזן (זה לא סוד, אבל מי שמעוניין להשאר אנונימי - בכיף, לזה האינטרנט נועד).
גיל\תאריך לידה: עוד מעט 26, בא בימים, בלילות אני ישן.
עיסוק: סטודנט לעיצוב אופנה בשנקר, שנה א'.
תחביבים: קריאה, כתיבה, הליכה, נשימה... סתם. יש הרבה כאלה, קריאה וכתיבה, כתרפיה בעיקר, כדורסל בערבי שישי, אם מתאפשר, צפייה בטלוויזיה - כשיש זמן, מדע וטכנולוגיה, אמנות בכלל ואיור בפרט, מציק לחבר שכותב מוסיקה (ורואים ירידה חדה באיכות השירים שלו בעקבות כך ), יש עוד הרבה, אפילו אופנה מעניינת אותי קצת
אמן אהוב (ודיר באלאק מישהו יכתוב "מעריץ" ): סלבדור דאלי, מעריך את פיקאסו, באופן כללי אוהב בעיקר סוריאליזם.
ספר אהוב: אין דבר כזה, לא אוהב אחד מסויים, אלא ספרים רבים. מבין הספרים שקראתי לאחרונה ונהנתי מהם אפשר לציין לטובה ספר בשם "טיק טוק" של ג'ון סלדק, (Tik-Tok/John Sladek), מדע בדיוני שעוסק בשלושת חוקי הרובוטיקה של אסימוב, ספר ביקורתי, ציני ומושחז על החברה. מומלץ לאוהבי הז'אנר. באופן כללי, גם דגלאס אדאמס (איך אפשר שלא), טרי פראצ'ט, אסימוב וגם קצת קרייטון, שאמנם יודע מה הוא כותב, אבל הספרים שלו נראים כמו תסריטים. יש לא מעט ספרים שאני אוהב, ובנוסף לספרי הקריאה יש לי הרבה ספרי העשרה, למען האמת רוב הספרים שלי הם ספרי העשרה. (אלבומים, אנציקלופדיות וספרי מידע יבשים ומשעממים )
סרט אהוב: כנ"ל, שום דבר מסויים. מבין האחרונים אפשר לציין לטובה את Inside Man של ספייק לי, סרט מאתגר שגורם לצופה לחשוב, משהו נדיר בימינו. שלשום ראיתי את V for Vendetta, שגם הוא סרט לא רע. מבין הסרטים המוקדמים יותר אפשר לציין את לוק סטוק, סנאץ', ובכלל סרטים מתוחכמים ומושחזים. לחילופין, אני נהנה לצפות בסרטי אקשן נטו, בלי בלבולי שכל מיותרים, וגם קומדיות. בקיצור - אני אוהב בלאגן.
מוסיקה מועדפת: בעיקר מטאל, אבל גם אלקטרוני, מוסיקה שקטה, לטיני, עברי ועוד. מישהי הסתכלה לאחרונה בערימת הדיסקים שלי ואמרה שהטעם שלי במוסיקה לא הגיוני, מה שגרם לה להסיק על סמך דברים נוספים שכולי לא הגיוני.
להקה או זמר אהוב: פה אני דווקא יכול למנות כמה מסויימים: Anathema, Dark Tranquillity, Theatre of Tragedy, Epica, כמובן שיש עוד הרבה, אבל תהנו מהספק. מבין העברים נכלול את עמיר בניון, (תמוה ככל שישמע, אני לא חסיד של סלסולים, אבל הוא עושה את זה טוב). עוד - אם אזכר.
מאיפה אני שואב השראה: מכל דבר שקורה סביבי או קורה לי אישית. זה יכול להיות מאמר מהעיתון, משהו שראיתי, שיר ששמעתי, או חוויה שעברה עליי. משפט שהצחיק או עניין אותי וכו'.
סגנון מועדף: דיו ועטי פיילוט, הציור הפשטני בשחור ולבן עושה לי משהו טוב שאני לא מצליח ליישם בצבע, בד"כ. גם עפרונות צבעוניים הם מדיום מוצלח מבחינתי.
ממתי אני מצייר: מאז ומתמיד, חבל שלא נשארו קירות למזכרת. האמת שעד גיל מאד מאוחר לא למדתי דבר באופן מסודר, וגם לא קראתי בנושא (מבחינת מדריכים וכאלה), אלא התפתחתי ולמדתי לבד, כך שהיסודות שלי (בציור) מעורערים לחלוטין (כמו הבריאות הנפשית). בכיתה ג' המורה שלי אמרה לאימי לשלוח איתי מחברת ריקה לציור, משום שהייתי מעטר את כל המחברות בציורים (במקום מלל ).
מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדול: לא יודע, זה משתנה לפי עונות השנה. חשבתי עד לא מזמן שמעצב אופנה, אבל אין לדעת. לפני כן רציתי להיות רופא, וטרינר, חוקר, ארכיטקט, מהנדס חשמל ועוד כמה דברים שאני לא זוכר או שהדחקתי.
אוכל אהוב: מה שיש במקרר, אמא שלי מבשלת נהדר. אוכל הכל פרט לאורז ופלפלים (לכו תבינו, אני חצי פרסי, ואורז ופלפל קיימים כמעט בכל סוג של אוכל פרסי ).
שתיה: מים, בעיקר. או מיצים טבעיים וכאלה. שתייה חמה: תה, ממעט לשתות קפה. אלכוהול: מעט. (מי שגילו נמוך מ-18 מתבקש לא לכתוב ולא לשתות .
תכנית טלוויזיה: למי יש זמן לטלוויזיה?
איך הגעתי לפורום: דרך פורום צילום. לא זוכר איך הגעתי אליו.
למה נשארתי בפורום: משלמים לי הרבה בשביל זה (סתם, לא).
הציפיות שלי מהפורום: לראות אותו מתפתח ומגיע לגבהים חדשים. לעזור ולהעזר באנשים, לשמוע ביקורת עניינית ובונה. לראות אנשים מתפתחים, ויש פה כמה שעברו כברת דרך.
מה אני מאחל לעצמי: להיות מאושר, לא יותר, לא פחות, וגם לא ממש משנה באילו אמצעים. (שני דקלים וערסל על חוף בברזיל, אהבה, מליארד דולר בחשבון בנק וכו').
תמונה: היו מספיק תמונות שלי פה ושם, אז הנה משהו חדשני:
באנג'י באקוודור, מגשר, 105 מטרים.
אתם מוזמנים להוסיף סעיפים משלכם.
אני מעדיף את הפונט הזה (ברירת מחדל) ואת הצבע השחור, אבל תשתוללו
כדי להשאיר את האשכול כפי שהוא נועד להיות - אשכול הכרות, נא לא להגיב על הכתוב, על אף שניתן יהיה לעשות זאת. בשלב מסויים תגובות שאינן עונות על הגדרות האשכול יימחקו כדי לשמור אותו נקי מתגובות חסרות קשר יציב. אל תעלבו
אתם לא חייבים לכתוב מגילות כמוני, ניתן להספתק בתקציר ממצה.
גם מי שלא ממש פעיל פה מוזמן לכתוב, אולי ההכרות עם אנשים תביא אותם להשתתף יותר, רובנו בני אדם
אז שלום, ממני.
נערך לאחרונה ע"י Au79 בתאריך 31-05-2006 בשעה 23:26.
|
|