15-05-2006, 22:22
|
|
|
חבר מתאריך: 20.02.06
|
|
אל תהיה נפקד קודם כל ! נפקד = כלא. לא מעצר חביב בבסיס, ממש כלא. כמו ב"אוז"
בקשר למה לעשות, אני יכול לתת לך סיפור שאני מכיר. לפני כמה שבועות הצטרף אלינו בחור חדש לטירונות(אנחנו צנחנים גדוד 101), הוא עשה גיבוש צנחנים למחזור נובמבר ועבר אבל בגלל בעיה רפואית הורידו לו פרופיל ולא לקחו אותו לצנחנים אלא לשיריון. הוא כל הזמן התווכח עם המפקדים ודרש צנחנים, לפני כמה שבועות הוא הודיע להם מראש שכשהוא הולך לחזור מהבית לבסיס הוא לא הולך לצאת מהחדר בבסיס לא משנה מה(שזאת לא נפקדות), הוא עשה את זה, הם לחצו, הוא לא נכנע, הם שמו אותו במעצר, הוא לא נכנע, הם לחצו עליו ושמו אותו עוד במעצר, הוא לא נכנע, ועכשיו הוא צנחן לוחם ביחד איתנו מחזור מרץ 06.
אני לא אומר שזה מה שיקרה איתך כי אני לא יודע את הסיפור שלך, אבל זה סיפור שקרה, סימן שזה לא בשמיים וזה אפשרי לעבור חיל, גם כמו תותחנים, שיריון והנדסה שאנשים חושבים שהם כמו חור שחור שרק בולע אנשים לאבדון(אגב אני לא חושב בכלל שחיל תותחנים זה רע זאת הייתה הבחירה השנייה שלי במנילה אבל איך שאתה רוצה)