31-12-2004, 14:30
|
|
מנהל פורום מערכות הפעלה - הרובע המייקרוסופטי.
|
|
חבר מתאריך: 07.10.04
|
|
קניית מחשב חדש
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Kill-Machine שמתחילה ב "01.05 - עוגן מפרטים והצעות לשידרוגים - רק כאן!"
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (פעם ב-4 שנים צריך להחליף את העגלה, לא?) ורציתי לבקש עצה מאנשים שמבינים יותר ממני בנושא רכיבים...
המארז לא משנה לי, העיקר שלא יהיה גדול יותר ממידי
לוח אם, הבנתי שיש 2 מובילים היום בשוק, אינטל ואסוס, שניהם עם באס של 800MHZ, אני אישית
מעדיף את הASUS, אבל שמעתי שלוחות האחרונים שלהם היו נפילה... מה אתם ממליצים?
מעבד, יהיה 2.8 או 3 של אינטל.
כרטיס מסך: אני בדילמה נוראית, כי אני לא מכיר את השוק הזה, אני לא רוצה מפלצת גרפית, אבל גם לא להיתקע עם כרטיס שאני אצטרך לשדרג, לכן הדילמה שלי היא בין ה5700 של NVIDIA לבין הRADEON (9600?) של ATI, או בכלל כרטיס אחר, אני חייב המלצות פה
זכרון: עוד דילמה שלי, 512 מגה dual ddr או 1 ג'יגה ddr, אני אשמח לדעת גם מחירים ואת דעתכם מה יותר משתלם מבחינת ביצועים יחסית לכסף, אני נוטה לטובת ה512, אבל מעולם לא פסלתי אפשרות שאני טועה
מסך - כבר יש, אני לא קונה
דיסק - 120GB, אין לי מושג של איזו חברה, כנראה WD, אלא אם כן אתם ממליצים אחרת.
אני יודע שSATA זולים יותר, אבל זה כבר תלוי במחיר..
אין לי מפרט בגלל שאני קונה אותו בחלקים, אז אני מקווה שהייתי די מובן.
וכן, אני יודע שהזנחתי לגמרי את כל הנושא של הציוד הנלווה (מקלדת, עכבר, כרטיס קול, כרטיס רשת, צורבים וכד') כי אני מאמין שהם די סטנדרטיים, אבל אם למישהו יש המלצות לגביהם אני גם אשמח לשמוע.
ותתעלמו מהמחיר, אני רק בעניין סקר שוק, יש לי 4 ימים לעשות אותו.
תודה רבה לכל מי שמגיב!
ואם זה לא המקום הנכון לפרסם... אני אפתח אשכול חדש, פשוט זה נראה לי מקום נכון יותר לשאול לגבי קנייה של מחשב
נערך לאחרונה ע"י קוביבי בתאריך 31-12-2004 בשעה 14:37.
סיבה: וכמובן... שכחתי את הזכרון :)
|