לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-04-2006, 22:58
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
יעוץ ברכישה עד 10 אלף ש"ח

אז סוף סוף התקציב נימצא הרשותי ואני מוכן לרכישה. אז ככה המערכת שבחרתי היא קאנון.
גוף d20 (ולא להמליץ על d350!!) הרכישה תתבצע באתר b&h דרך קרוב משפחה שמגיע מלוס אנג'לס לארץ בעוד חודש. עכשיו אני צריך המלצה על איזה עדשות אני יבזבז את שארית הכסף הנישאר.
עכשיו ככה אני מצלם בעיקר טבע פורטרטים וחשיפות ארוכות. תמליצו לי בבקשה על סוגי עדשות כולשהם.(לא צריך להמליץ על כרטיסי זיכרון חצובות ופילטרים כול זה כבר יש אך ורב עדשות נטו!!!)
(הd20 מגיע ככגוף בלבד ללא עדשת קיט)
אני חשבתי על
1. canon 70-200 f4
2. sigma 17-70 f2.8
3.canon 50 f1.8
תמליצו לי על סטים אחרים דומים (לא להכליל בבקשה את הסיגמה 70-300)
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-04-2006, 23:00
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי OverDog שמתחילה ב "אולג היקר."

במקרה יש לי את 70-200 f/2.8L (בלי IS), כך שאני יודע פחות או יותר על איזה רמות מדובר
רשמתי את מה שרשמתי לגבי ה-f/4 כי ראיתי הרבה תגובות בפורומים כאלה ואחרים (בעיקר בחו"ל שבהם הכסף זורם בצורה קצת שונה מבארץ) על איכות העדשה הזאת. מ-MTF לא תמיד אפשר להסיק תשובות חד משמעיות, מה גם שרוב הגרפים האלה מופקים ע"י יצרן העדשות עצמו והם אינם כוללים את הווריאנטים הקיימים בין עדשה אחת לשנייה. אישית צילמתי עם f/4 של חבר ולא ראיתי הבדלים בינה לבין ה-2.8 שלי, אבל גם לא ממש חיפשתי (לא צילמתי כדי להשוות).

ולגבי ה-70-300 IS - יכול להיות שיש אנשים שמעדיפים אותה על פני ה-70-200 f/4L, זכותם המלאה לעשות עם הכסף שלהם מה שהם רוצים. אני אישית הייתי לוקח את ה-L מבלי לחשוב פעמיים (אלא אם כן היו מציעים לי באותו מחיר את ה-70-300 DO IS החדשה - אבל זה כבר סיפור אחר).

ישן 13-04-2006, 23:54
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי netanel131 שמתחילה ב "ה70-300DO וה70-300 הרגילה הם..."

מי אמר שרק לצלמים מקצועיים מגיע לצלם בעדשות L ? העדשות האלה הן משהו לא מהעולם הזה, תענוג אמיתי (חבל שיש לי רק אחת כזאת) !

לגבי IS - את ה-70-300 צריך לסגור טיפה כדי לקבל איכות מירבית, כאשר ה-70-200 הזאת מאוד איכותית כבר ב-f/4. לדעתי זה פחות או יותר מבטל או מקטין בצורה משמעותית את הערך המוסף של ה-IS.

ועוד סיבה ללכת על L - באורכי המוקד האלה העדשות מיועדות בדר"כ לצילומי ציפורים, מכוניות, ספורט וכד', כלומר אובייקטים שלא ניתן להתקרב אליהם בצורה פיסית (לא תמיד, אני למשל מצלם פורטרטים עם ה-70-200 שלי). אובייקטים כאלה בדר"כ זזים ולכן דורשים AF מהיר ומדוייק מאוד - מה שלא קיים ב-70-300 (יש מה מנוע מיקרו-USM שהוא איטי יותר מה-ring USM שיש ב-L).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:34

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר