15-04-2006, 19:05
|
|
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות
|
|
חבר מתאריך: 01.05.03
|
|
עשה לי טובה
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי danben שמתחילה ב "יותר נוח לך לחיות בפחד מאשר לשאול את השאלות הנכונות"
ושמור את ההתנשאות שלך לעצמך. שאלתי את עצמי את השאלות בקשר לחוסיין, והגעתי לתשובות שונות משלך. זה לא הופך אותי למישהו שחיי בפחד.
אני מסכים שהמצב בעירק היה קשה. הוא היה קשה לאנשים הפשוטים שלא היו מקורבים לשלטון. סדאם המשיך לחיות בארמנות המוזהבים שלו והבנים שלו המשיכו לנהוג במכוניות יוקרה. כסף לא היה חסר והוא אפילו מצא כמה מיליונים כדי לתמוך במשפחות המחבלים המתאבדים בגדה.
להיסטוריה יש נטיה מוזרה לחזור על עצמה, אבל שההיסטוריה חוזרת על עצמה שלוש פעמים בתוך פחות מעשרים שנה זה אומר דרשני. לדעתי המלחמה של בוש היום חסכה לו, ובעצם לכולנו, מלחמה הרבה יותר קשה בעתיד.
אותו הדבר מתאים גם לאירן, אם נחכה (או יותר נכון אם האמריקאים יחכו) עכשיו, נקבל מכה הרבה יותר חזקה בעתיד, זה יהיה מאד טיפשי לחכות למהפכה החילונית שאולי תקרה שם.
לגבי ההשתלחות שלך באמ"ן אין לי ממש מה להגיד. להאשים אותם בעצם בשקרים כדי לנפח את התקציבים של צה"ל זה תסמין סופני של אוהבי הקונספירציות למינהם. אני גם לא חושב שאתה אידיוט, אבל אתה באמת מצפה שראש אמ"ן יציג בפניך (או בפני הציבור בכלל) את דו"חות המודיעין שלפיהם הוא בונה את ההערכות שלו? אולי שגם יסדר לך פגישה עם הסוכנים? ככה תיהיה בטוח ששום שקל לא מתבזבז סתם.
עכשיו יש לי חדשה מרעישה בשבילך, אם תפרוץ מלחמה וצה"ל יגוייס להילחם על הבית, כמו שקראת לזה, אני כבר אהיה שם. כמו כולם במדינה הזו שירתתי שלוש שנים בצבא, ואני עדיין משרת במילואים. אז תחסוך לעצמך את השיחה ל - 144.