08-04-2006, 08:43
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.05
|
|
ציטוט:
תאמינו לי שאם אני עושה את זה שוב אני מצטין במבחנים האלה (הוכחה - פסיכומטרי)....
|
תקשיב, אחי, אם יכלת להצטיין, למה לא ניסית יותר קשה בפעם הראשונה? אל תאשים את השיטה כי אתה לא השקעת, אל תפיל את האחריות על מישהו אחר בכזאת קלות.
ציטוט:
ולגבי זה שאמר שיש לנו את הטייסים הטובים בעולם, אל תבלבל ...
אנחנו אולי חושבים כך אבל טייסים זה משהו אישי וזה כל אחד שונה ...
אולי יש לנו משמעת שונה אבל עד שהטייסים שלנו לא נפגשו עם טייסי ארהב ושאר מדינות מפותחות כמו יפן למשל בשמים אין לדעת.
|
מה זה "אל תבלבל"? אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל, הטייסים הישראלים ידועים כמצויינים ולפי עדויות הרבה אומרים שיותר טובים מהאמריקאים... ואתה יודע למה? חלקית בגלל שיטת המיון.
והיפנים?! שמע, אני לא מומחה אבל למיטב ידיעתי יפן חזקה בתחומי הפיתוח והכלכלה, לא בתחום הצבאי.
ציטוט:
חוצמזה בלי קשר יש לי שאלה לאמיל או כל איש צוות אוויר פה סתם בשביל הידע אם הוא יודע אם הדרישות בארהב לחיל האוויר או לחיל הים (NAVY) גם כמו פה והמבחנים והקורס גם אותו אורך וקושי?
|
אני לא יודע בוודאות, אבל חייתי זמן מה בארה"ב וממה שאני יודע זה שונה שם, זה יותר כמו קריירה, הם נותנים לך לימודים חינם ואז אתה פשוט עולה בדרג הפיקודי/מיקצועי אם הזמן.
שמעו, אני לא אומר שלכמה מה"מנופים" אין שום כישרון, וחיל האויר לא היה רוצה אותם... זה נכון שהשיטה לא מושלמת אבל היא טובה, טובה מאוד אפילו... גם ככה, איזה שיטה שהומצאה ע"י בני אדם עד היום היא כן מושלמת?
יכול להיות שסנדה ו-senda היו יכולים (ואולי עדין יכולים) להפוך לחניכים/טייסים מצטיינים, אני לא אומר שלא, יש חסרונות למערכת... אבל להאשים את המערכת בגלל שלא "ניסית" מספיק ובגלל שאז היית "צעיר" מדי זה שטויות. ולהגיד שמה שעשיתם לפני שנה לא מעיד אל מי שאתם היום, תתפלאו, אבל אתם לא כל כך שונים. אם לא השקעתם, זה לא אשמת המערכת.