07-04-2006, 16:53
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
דווקא צביקה יחזקאלי הראה אתמול איך אסמעיל הנייה בעצמו הגיע אתמול ושיחק כדורגל על המגרש.
להלן הודעות דו"ץ על הפגזות/הפצצות הלילה:
01:40
תקיפת צה"ל לפני זמן קצר, מהאויר, משרדים של ארגון "גדודי חללי אל-אקצא" ברצועת עזה
בעקבות אירועי הטרור המתמשכים הכוללים ירי תלול מסלול מרצועת עזה, תוך פגיעה ביישובים ישראלים וגרימת נזק, תקף צה"ל לפני זמן קצר, מהאויר, שני משרדים של ארגון "גדודי חללי אל-אקצא" ברצועת עזה. משרד אחד בבית להייה אשר בצפון הרצועה, והשני בעיר עזה. משרדים אלו שימשו לפעילות מבצעית של הארגון.
צה"ל נחוש להמשיך ולפעול בכל האמצעים העומדים לרשותו כנגד כל גורם המבצע טרור או תומך בו, על מנת למנוע פגיעה באזרחי מדינת ישראל.
02:20
תקיפת צה"ל מהאויר מנחת מסוקים בעיר עזה
בעקבות אירועי הטרור המתמשכים, הכוללים ירי תלול מסלול מרצועת עזה תוך פגיעה ביישובים ישראלים וגרימת נזק, תקף צה"ל מהאוויר לפני זמן קצר את מנחת המסוקים הנמצא בעיר עזה, אשר שימש בעבר את אנשי הרשות הפלסטינית.
02:30
תקיפת צה"ל מהאויר מרחב ממנו שוגרו רקטות
בעקבות אירועי הטרור המתמשכים, הכוללים ירי תלול מסלול מרצועת עזה תוך פגיעה ביישובים ישראלים וגרימת נזק, תקף צה"ל לפני זמן קצר, מהאוויר, מרחב שיגור בצפון רצועת עזה, ממנו בוצע ירי רקטות קסאם, ביניהן רקטת ה'גראד' ב-28 במרץ 2006.