1. צר לי על האיכות, המצלמה הקודמת נשרפה ועכשיו יש לי מצלמה דיי זבל, מלבד זאת יש חוסר באור (אני ינסה לשפץ אם זה מפריע לזיהוי)
2. לא הצלחתי להפריד את הלהב מהנדן כי הוא "מרותך" ע"י חלודה. אם למישהו יש טיפ איך להפריד בין השניים , אני אשמח לנסות.
הטיפ היחיד שאני יכל לתת לך הוא להטביע את הפריט לפחות ליום שלם אחד ב WD 40 או כל מסיר חלודה אחר.
תן לחומר לחלחל פנימה ואז בזהירות נסה לשחרר את הלהב.
יש סיכוי דווקא שהוא השתמר לא רע אבל זה בערבון מוגבל.
אם זה לא יילך צור איתי בפרטי ואולי אוכל לסייע לך בצורה אחרת.
זו חידה?
אתה יודע את התשובה?
כשנגיע למסקנה איזה חידון זה אז אתה תעלה סקירה עליו שתוסיף לנו ידע?
אם ענית על אחת מהנ"ל את התשובה לא אז זו לא חידה אלא שאלה.
ואם אתה שואל אז דעתי הבלתי מלומדת היא שזה כידון של מאוזר. האם הנדן עשוי ברזנט?
התמונות ממש בלתי ברורות. נסה לשפר.
נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 07-04-2006 בשעה 00:22.
כמו כן אני יודע מהו הפריט ואפילו לבני יודע (בערך) כי כבר אמרתי לו בעבר הרחוק, אך הוא בטח שכח.אני אתן לו רמז בהמשך.
מחר בבוקר אני יצלם את הפריט כאשר יהיה יותר אור... אך, המצלמה הקודמת היתה טובה (500$) זאת מובנית במצלמת ווידאו(250$).
לכן אני לא יכול לצטט לך את המילים המדויקות שלי... (אבל אתה יודע מהו המקור של הפריט) ואם אתה כבר ער... אז הנה רמז : הפריט הזה שלך!!!
ועוד משהו: אתה מאמין שזהו פריט מקורי?
נערך לאחרונה ע"י born2run בתאריך 07-04-2006 בשעה 00:42.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי born2run שמתחילה ב "עוד תמונות (טיפה יותר איכותיות). ותודה על העצות -מחר ננסה אותן."
זה יכל להתאים לכידון של מאוזר .
אלא שרצועת בד שכזו לא אפיינית לכידוני המאוזר פרט למס' מצומצם יחסית של סדרות שנשלחו לחזית באפריקה "אפריקה קרופס" והן נחשבות לנדירות (הרצועות לא הכידונים)!
אם תוכל לצלם תמונה אחת מכוון גב הכידון זה יעזור וכן לצרף מידות של האורך.
לבריטים היתה רצועה מקנוואס
Spike bayonet frog
זה היה מוצמד לכידון רובה האנפילד האנפילד,
אבל הכידון לפי התפס של הנדן, והמבנה שלו זה נראה כמו
מאוזר 98
צודק לבני, זהו פריט היסטורי ואתה חייב לשמר אותו
הרצועה מקנוואס בין עם היא בריטית או גרמנית
נחשבת נדירה,
נסה לטפל בה כידון ולהביא צילומים טובים לאחר הטיפול בחלודה.
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ריבולבר שמתחילה ב "בנתיים זה עבד רק על בוגים..."
הוסבר לי בעבר שלמרות השם שיצא לה כ"תרופת פלא", קולה היא הדבר האחרון שכדאי להשתמש בו במצב שכזה - החומציות שלה מספיק חזקה כדי לפורר מתכת ישנה ומחומצנת מלכתחילה. עדיף להשתמש על הפריט הזה בתותחים קצת פחות כבדים...