בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי p.dog שמתחילה ב "אז תכלס! איך היציאות בטירונות הנדסה מרץ 06 (הקרוב)"
אחי כמה תר'דים תפתח על זה...12-2...זה מה שאני הבנתי אולי גם כמה שושים או חמשושים למטיינים אל תצפה למשהו יותר טוב ...ומהסיבה הבאה...בלה"צ נמצא בסוף העולם...זה לא הבא"ח של גולני למשל שנמצא ליד בנימינה שזה יחסית מרכז....הם יכולים לצאת שושים...כדי לצאת מבלה"צ אני מעריך שצריך לתת לנו מנוחה חצי יום בחמישי ולשחרר אותנו באיזה 4 וחצי 5 בבוקר של שישי...
אחי כמה תר'דים תפתח על זה...12-2...זה מה שאני הבנתי אולי גם כמה שושים או חמשושים למטיינים אל תצפה למשהו יותר טוב ...ומהסיבה הבאה...בלה"צ נמצא בסוף העולם...זה לא הבא"ח של גולני למשל שנמצא ליד בנימינה שזה יחסית מרכז....הם יכולים לצאת שושים...כדי לצאת מבלה"צ אני מעריך שצריך לתת לנו מנוחה חצי יום בחמישי ולשחרר אותנו באיזה 4 וחצי 5 בבוקר של שישי...
אני אגלה לך בסוד, אבל אל תספר לאף אחד:
גם בבא"ח גולני יוצאים 12-2 בטירונות ובאימון. לפעמים גם פחות ולעיתים רחוקות יותר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי p.dog שמתחילה ב "אז תכלס! איך היציאות בטירונות הנדסה מרץ 06 (הקרוב)"
אם אתה אומר...אני שמעתי אחרת אבל מה זה משנה...12-2 זה לא כזה גרוע יש לך ג'ובניקים מסריחים בחיל האוויר שישרתו בסיס לידנו בבח"א 10 והם יוצאים 11-3 והם עושים שירות כל כך מסריח...לפחות אנחנו נעשה משהו משמעותי ונתעצב מזה...מה הם יקבלו? טחינה...תאמין לי שממה שאני שומע מחברים סגירת שבתות זה לא כזה גרוע אם אתה לא שומר...למה אתה עם החברה שלך...