26-12-2004, 23:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.05.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי TrunksTM
אני מרוב שאין לי כוח לזיוני מוח שלהם . . . שאני רואה אותם ברחוב אני פשוט עובר רחוב או משהו וממשיך בדרכי הקטנה והנחמדה
כי השאלות שלהם תמיד ככה:
"איתי , מה לא רואים אותך בשכונה כבר?"
"איתי, מה אתה נהיית פריק אתה אה?"
"איתי, מה הארכת שיער יהומו אתה נראה סטייליסט הומו עכשיו"
ועוד יציאות דפוקות , ואני חופשי מסתלבט עליהם , למה פעם הייתי חבר שלהם אז אפשר מבין
|
חח לי גם היו פעם חברים ערסים (שהייתי יחסית קטן, כי לא היה אלטרנטיבה, אבל אני לא הייתי ערס, פשוט הייתי איתם, למרות שהיו לי גם חברים נורמלים) אז עד היום יש שרידים שלהם בביצפר שלי..
הם גם אומרים לי את אותו הדבר, אהה אתה הופך לפריק אה? ואני פשוט אומר להם דבר אחד, כן אני הופך לפריק אוקיי? ( הדרך הפשוטה ביותר לגרום להם סבל, למרות שאני לא מנסה אפילו להיות פריק, זה לא המטרה שלי, אבל אני מנסה כמה שיותר להתרחק מהערסים אז מיד חושבים שאתה פריק) וחוץ מזה, מי הם שיגידו לי מה להיות? כולה חבורה של ילדים מסכנים עם כובע של קרוקר...
אבא שלי היה גם כזה.. אבא שלי גדל ביפו, ופעם ביפו היו (חוץ מערבים) גם הרבה מאוד עבריינים קטנים, ואבא שלי גדל איתם, אבל הוא לא הלך בדרך שלהם, למשל כשהם שמעו זוהר ארגוב הוא היה שומע פינק פלויד וגאנס, והוא לא שם עליהם, וזה מה שהוא לימד אותי, להיות מיוחד, ולא כמו כולם, בגלל זה הוא כואס על אחותי ואומר לה שאם היא תביא חבר ערס הביתה הוא יעיף אותו בבעיטה ככה צריך..
I'm praying
Dear lord above
|