שלום לכולם אני צריך עזרה אז בבקשה תעזרו לי אני צריך מדריך לאימולטורים מי שלו יודע מה זה זה תוכנה שאני מורד משחק של סוני 2 ואז דרך התוכנה אני משחק עם זה במחשב אז אני צריך מדריך שיגיד לי איך משתמשים איתה אני מעדיף בתמונות שהיה יותר ברור יש לי את הגירסה 2.0.8.1
אז בבקשה ותודה לכל העוזרים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי EC שמתחילה ב "התוכנה הזאת בחיתולים, מה אתה..."
את המישחק : FIFA Street 2
אני מת לשחק בו אבל זה לסוני אז אתה מכיר תוכנה טובה שיעבוד לי המשחק או שתסביר לי איך משתמשים בתוכנה שאמרתי ואני ינסה ותודה על העזרה שאתה מנסה לעזור לי אבל אתה חייב להביא לי משהו כדי שאני ישחק עם משחקים של סוני דרך המחשב בבקשה ותודה על הכל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי noam_r שמתחילה ב "מדריך לסוני 2 למחשב (תכנסו תבינו) בבקשה תעזרו!!"
בבקשה תעזרו לי אני צלמתי את המסך אז תגידו לי על מה ללחוץ שיעבוד לי המישחק בסוני איך אני משתמש בא תגידו לי על מה ללחוץ לפי התמונה ומה אני עושה כדי שזה יעבוד לי המישחק בבקשה תעזרו לי .
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי noam_r שמתחילה ב "מדריך לסוני 2 למחשב (תכנסו תבינו) בבקשה תעזרו!!"
קודם כל תתנהג בכבוד ובנימוס. אף אחד לא עושה לך טובה בזה שהוא עוזר לך.
דבר שני, אני יודע שיש מדריכים ברשת. תחפש קצת, זה לא יהרוג אותך.
דבר שלישי, הסתבכת? נסה לחפש פה: http://www.google.co.il . אם לא תמצא מדריך בעברית, אז אני בטוח שבאנגלית.