04-04-2010, 08:10
|
|
מנהל פורום: דגמים לבניה עצמית, סקופים וחדשות, צילום ווידאו, וכן.... הצ'קלקה הכחולה של פרש
|
|
חבר מתאריך: 01.02.09
|
|
הי לכולם
ציטוט:
במקור נכתב על ידי NehemiaG
אני ממליץ שתבדוק שני דברים:
1. האם התמונה צולמה על ידי צלם צבאי. אם כן, יש סיכוי שהיא נמצאת באיזה ארכיון אינטרנטי עם כיתוב מפורט שיספר של מי הכלי ועוד.
2. האם יש וידאו של זה. אם כן - זה יאפשר לראות עוד פרטים של הכלי.
אף פעם לא הבנתי את השגעון של בוני הדגמים למיניהם לבנות דווקא לפי כלי ספציפי. הכלים האלה יכולים לעבור עשרות דיגומים שונים ומשונים במספר חודשים ספורים, ולהיות זהים לחלוטין לכלים סדרתיים אחרים. הרי הסיכוי שמישהו יבנה את המודל כולל המכה הקטנה שהופיעה באיזו תמונה ולא מופיעה באחרת כי יום אחר כך החליפו את הפלטה הוא נמוך. מוזר.
|
ראשית. תודה על התגובת, עד כאן,
שנית, "השגעון של בוני הדגמים למיניהם לבנות דווקא כלי ספיצפי" הרי זאת היא כל מהות בניית דיורמה, הקפאת נקודת זמן מסויימת, תוך שאיפה למקסימום דיוק עד הפרט הקטן ביותר,
יש ז'אנר שלם של דיורמות דמייונייות, למשל הדיורמה שלי המראה שוטר ב-L.A. רושם דוח חניה לעב"מ.
גם כאן, יש שאיפה למקסימום דיוק, למשל במדים של השוטר, או שפינת הרחוב תהיה פינה אמיתית או אופיינית ל-L.A..
כמו כן יש ז'אנר שלם של בניית "מה היה קורה, אילו....." שבו ניתן לראות חמקן F117 בצבעי ח"א הישראלי, או נושאת מטוסים גרעינית עם דגל ישראל או טורנדו ישראלי
ושוב, תודה על התגובות עד כאן,
אשמח לעוד תגובות
אגב, לגבי הסימונים המוזרים על דופן הרק"מ - בצורת האות "ר" נראה לי שאלו שארייות דבק, של "מסמכי הרק"מ" שהיו מודבקים על דופן הרק"מ, ונדבק עליהם אבק,
נערך לאחרונה ע"י שמולביץ אשר בתאריך 04-04-2010 בשעה 08:14.
|