בגרסה הישראלית של הפרסומת בטח יכללו... אוי שכחתי, כל הארגונים דה-לא שמעאטה נגד הצבא יופיעו בכלי התקשורת להוקיע את צה"ל על הרעיון ויגידו לכולם איך רק בישראל יש פרסומות כאלו כי אנחנו כאלו לא נחמדים.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי עבדול אלהזרד שמתחילה ב "למה רק "הארגונים" שכולם..."
שמת לב שהוא לא דיבר על בג"ץ...? הבעיה היא שארגונים לא חוקיים בעליל ממשיכים להתקיים איכשהו.
השבוע פורסם פסק דין שהמציא מחדש את המונח "התקהלות אסורה" בפרשנות שסותרת בעליל את לשון החוק... נו, אחר כך מתפלאים..
רוב הפרסומות של המארינס דוחות בעיני בדיוק כמו סרטי רמבו, אני מודה שזו טובה מהממוצע אבל עדיין לא כל כך מדברת אלי (נו, טוף, זה אמור לדבר לאנשים שיכולים בקלות להיות הילדים שלי).
קצת מצחיק שאחד הצבאות הגדולים בעולם, ללא ספק העשיר והמצויד, משתמש בסלוגן "The Few, The Proud".
מעדיף בהרבה את הפרסומות של הבריטים, האהובה עלי ביותר היא "What's your limit?":
(רלונטי לכל אדם ולכל דבר שעושים בחיים אגב, כולל דברים לחלוטין לא פיסיים)
על הפרסומת האוסטרית אין לי מילה טובה להגיד אז אסתפק ב"אינפנטילי".
ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamora
רוב הפרסומות של המארינס דוחות בעיני בדיוק כמו סרטי רמבו,
כבודו, אני לא חושב שכל כך בקלות אתה יכול לזלזל ברמבו.
זה היה לדעתי הסרט הראשון בארה"ב שדן בצורה פתוחה בנושא הלם הקרב, שלא לדבר על "לאפשר" לגיבור ה"כל אמריקאי" שלו לבכות כמו תינוק בגלל שאיבד חברים בקרב.
ד"א - נראה לי שהסרט הראשון שבכלל נגע בהלם הקרב בארה"ב היה "לאסי חוזרת מהמלחמה". היא בורחת מהבית ומצטרפת למאמץ המלחמתי. בסוף לאסי חוזרת הביתה ומסרבת לאכול ולשחק עם הילד.
הסבא אומר לילד שהוא ראה את זה קורה להרבה גברים "במלחמה הגדולה". הם לא מסוגלים להתמודד עם החזרה לחיים האמיתיים. הוא ממליץ לילד להתנהג כרגיל ולתת ללאסי את הזמן שלה לאט לאט. בסופו של דבר לאסי חוזרת לשחק עם הילד (אבל כשהאגזוז משמיע "בק-פייר" היא "נדרכת" שוב).
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי cre666 שמתחילה ב "[QUOTE=hamora]רוב הפרסומות של..."
כבודו, אני לא חושב שכל כך בקלות אתה יכול לזלזל ברמבו.
ללא ספק ג'ון רמבו הציף את הפטריוטיות האמריקאית לגבהים חדשים שהפכו את מלחמת ויטנאם למשהו רומנטי, אפילו הנשיא רייגן ב 1985 אמר בהומור שלמשבר החוץ הבא של ארה"ב הוא ישלח את רמבו...
גם ותיקי ויטנאם שביקשו הכרה ניצלו את "אפקט רמבו" למטרותיהם
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי hellfrost שמתחילה ב "אני חושש שאם אני אגיד מה שאני..."
השיר הזה יצא ב 1978.
ב 1979 חיהי"א החליט לנצל את ההצלחה שלהם ויחד איתם עשה פיילוט, הם צילמו את הקליפ הזה במימון הצי על הפריגטה Reasoner בבסיס סאן דייגו.
הקליפ שודר כסיסמת גיוס במשך תקופה קצרה (חודשים ספורים) במדיה האמריקאית ובנקודות הגיוס של הצי. לאחר מכן הצי ביטל את התוכנית הזו, אולי מהסיבות שאם תבטא אותן יבוא יוסיפון עם הנעל שלו......
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ColMonty שמתחילה ב "פרסומת לעידוד שירות בצבא אוסטרייה."
בחורות רצות אחרי נגמ"ש, למה לי זה לא קרה????, טוב נו אני נוסע בטרנטה -M113
חוץ מזה נראה לי שרוב הבחורות בעולם המערבי היו רצות אחרי הבחור עם מכונית הספורט.
בעיני זה סרטון מגוחך שבארץ רק היה מרגיז את השדולה הנשית.
תרגישו חופשי לצפות בגלריה שלי וגם במצגת המובחרות אין כל ערך להחלטת הכבשים בזכות הצמחונות בשעה שהזאב נשאר בדעה אחרת. (ויליאם רארף אינג') גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש. (אלוף מיל' עוזי דיין)
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "בעולם המערבי בו שירות צבאי..."
עבור חלק מהאוכלוסיה, ה-"יחס המיוחד" הוא בוז ותמיהה. בשכבות המשכילות והעשירות שיש להן חלופה (כלומר, יכולות לממן קולג'), מעטים ייבחרו בשירות רגיל (שיביא אותם לתפקיד נהג/מפקד נגמ"ש). אם כבר, הם יילכו לשירות מקצועי, מסלול קצונה או national guard.
זה לא סותר, אדם שמספר שהיה בצבא, ולא משנה מה הסיבה, בין אם כדי לממן קולג' או בשביל האקשן או כי זאת מסורת משפחתית, מקבל כבוד אוטומטית משומעיו.
וכמדומני אתה מתייחס יותר לארה"ב בדבריך.
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "בעולם המערבי בו שירות צבאי..."
העולם הוא לא שחור ולבר, בארה"ביש הערכה רבה ללובשי מדים בעיקר אחרי 11ֿ לספטמבר, אבל באירופה אני חושב שיש הרבה פחות הערכה ללובשי המדים ולצבאות עקב השקפת העלם הפייסנית יותר.
הערכה כללית זה נחמד אבל אני עדיין נראה לי שהבחור עם המכונית יקבל את הבחורה.
תרגישו חופשי לצפות בגלריה שלי וגם במצגת המובחרות אין כל ערך להחלטת הכבשים בזכות הצמחונות בשעה שהזאב נשאר בדעה אחרת. (ויליאם רארף אינג') גם כאשר יגור זאב עם כבש-אני לא מציע שנהיה הכבש. (אלוף מיל' עוזי דיין)